Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

whazzup

Hoe treed je met ons in contact?

Recommended Posts

Ik wordt af en toe een beetje bedroefd als ik de mailbox leeg. Niet alleen vanwege de honderden spam mailtjes waardoor de spambot op extra streng staat, maar ook de standaard mailtjes die daar helemaal niet thuis horen, die we niet kunnen beantwoorden en soms ook niet eens willen beantwoorden.

 

Dan zijn er af en toe ook wel de pareltjes, zoals

Ik zou heel graag een jointje willen roken nu maar ik kan niet weg, kan het bezorgt worden.. ?

daar zitten we ook niet op te wachten dus je begrijpt dat we daar niet op reageren.

 

Maar goed, heel veel post komt niet op het juiste adres binnen en veel is ook onnodig. Dus hier een overzicht:

 

1. Je hebt je net ingeschreven. Gefeliciteerd, het duurt maximaal 7 dagen voordat je account geactiveerd is. Na 12 uur al 5 mailtjes schrijven omdat je zaadjes niet ontkiemen en je toegang eist gaat echt het proces niet versnellen. Geduld.

 

2. Je hebt een bestelling gedaan bij Sannie of de Wieforum Shop. Dan neem je niet met ons contact op. Wij kunnen daar niets mee. Neem contact op met de betreffende shop.

 

3. Je hebt een probleem met een post. Daarvoor hebben we een report button naast ieder post zitten. De forum mods handelen dit af.

 

4. Je hebt een klacht. Daarvoor gebruik je of de eerder genoemde report button (als het een post betreft) of je pmt de mod van de betreffende sectie. Klachten over moderatie kun je kwijt bij de admins.

 

5. Je hebt een product en je wilt het laten testen. Dat is mooi, want daar hebben we een speciale sectie voor. Maar we testen niets meer als de fabrikant of een vertegenwoordiger daarvan niet ook aanwezig is op het forum om dat topic direct of indirect te ondersteunen. Daarom uitsluitend nog aanvragen voor testen via PB, in dit geval aan mij.

 

6. Je kunt niet meer inloggen. Check of je met het juiste email adres inlogt. We kunnen géén inloggegevens per email opsturen als we niet tenminste kunnen verifiëren aan het afzender adres of je bij ons geregistreerd bent. Als je het risico hebt genomen om een email adres op te heffen en het niet op wietforum gewijzigd hebt, dan heb je pech. We kunnen dan niet verifiëren of je het daadwerkelijk zelf bent.

 

Als je je email adres wél weet kun je je password zelf laten resetten.

 

7. Je wilt een foto of topics laten verwijderen. In echt uitzonderlijke gevallen doen we dat. Lees de spelregels van het forum nog eens goed door en denk na als je post. Het mod team is geen schoonmaakploeg. Posts en foto's worden in principe niet verwijderd, tenzij ze in strijd zijn met de forumregels. Verzoeken eerst richten aan de mod van het betreffende forum.

 

8. Je wilt jezelf voorstellen. Dat is mooi maar dat hebben we niet van je per mail nodig, dat plaats je zelf als topic op het forum ;) (ja echt je zal ze allemaal een stuiver moeten geven...)

 

9. Je hebt een vraag over een cannabis gerelateerd onderwerp. Dat is mooi want we zijn een forum daarvoor waarop je al heel veel antwoorden kunt vinden. Ga eerst eens zoeken en als je het niet kunt vinden plaats dan je vraag in de juiste sectie met een nieuw topic. Wij kunnen géén cannabis of kweek gerichte email of pb's beantwoorden, we onderhouden daar een forum voor ;)

 

10. Je wilt een banner op Wietforum. We zijn de laatste banners die open waren op dit moment aan het vullen van de wachtlijst, en die is aanzienlijk. Dat is een proces dat even duurt want iedereen moet de kans krijgen als het zijn of haar beurt is. We willen de advertenties op Wietforum zoveel mogelijk beperken. Als je op de wachtlijst wilt komen kun je daarvoor uiteraard een mailtje sturen, of liever, als je een account hebt op het forum, een pb.

 

Dus wanneer mail je als? Tja, ik zou het eigenlijk niet weten! Leden dienen hiervoor de pb te gebruiken, leveranciers ook.

 

In het geval van een ban word je hiervan per email op de hoogte gesteld. Dat is éénrichtingsverkeer. Als je email adres niet klopt dan ontvang je dit niet. Maar dat verklaart dan wel waarom je niet meer in kan loggen :P Klachten over bans bij de directie.

 

Dan nog een dienstmededeling voor hen die een mail gestuurd hebben en ondanks de hierboven gemelde zaken toch nog op een antwoord zit te wachten: Een aantal mails is gedurende een flinke periode in de spambox terecht gekomen. Dat is vervelend en zal beter in de gaten gehouden worden vanaf nu, maar we zijn een achterstand aan het wegwerken. Excuses daarvoor Zaken waarvan we vermoeden dat deze allang zijn opgelost zullen we daarom laten rusten, alle andere serieuze verzoeken en aanvragen worden beantwoord. Dus bijvoorbeeld: "ik heb me gisteren geregistreerd en ik kan geen topic openen" wordt niet behandeld :huh:

 

Ik hoop dat we hiermee een beetje duidelijkheid hebben gegeven en ons werk wat eenvoudiger hebben gemaakt. Bedenk altijd dat Wietforum wordt gerund door vrijwilligers die er heel erg veel tijd in stoppen om ons forum schoon, overzichtelijk en aangenaam te houden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wietforumshop klinkt toch wel erg naar wietforum en sannie is ook active op dit forum en je ziet ook duidelijke samenwerking in topics als test en zadenkweek dus het idee dat het de zelfde mensen/bedrijf is vind ik niet zon gek idee .Deze vraag heb ik zelf ook gesteld namelijk :P

 

Misschien een tip om ze uit elkaar te zetten 1tje links in het scherm en 1 rechts , en misschien ook een idee als je al op het forum zit de reclame balk wietforum.nl te vervangen voor reclame voor de wietfshop en sannie omdat men al op het forum zit en het doel van de reclame ervan dan niet meer opgaat

 

 

Ik zou heel graag een jointje willen roken nu maar ik kan niet weg, kan het bezorgt worden.. ?

 

die is wel heel erg mooi ;) ..... had je niet een escort service nummer kunnen geven ;)

 

succes en sterkte met de spams :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

sannie is toch zogezegd de eigenaar van dit forum dus dan is het niet zo vreemd dat mensen dat denken

 

 

Wietforum Heeft Twee Nieuwe Kindjes, shop.wietforum/Sannie's shop

 

opties V

Gebruiker is offlinesannie

 

plaatsen 15 Nov 2006, 22:37

Bericht #1

 

 

Breeder

Groep icoon

 

Groep: Admin

Berichten: 5757

Sinds: --

Van: wietforum

Lid Nr.: 7203

 

 

 

 

Na maanden zweten,werken en ploeteren is het vandaag dan eindelijk toch zover;

 

De opening van growshop.wietform.nl

 

De opening van Sannie's shop

 

Shops welke ontstaan zijn om ons allen forummers beter te gaan voorzien in kwaliteits producten tegen schappelijke prijzen en snelle levertijden.

De shops zijn ingedeeld met een basis pakket welke in de loop der tijd steeds groter zal worden,de klant gaat bepalen voor het grootste gedeelte wat voor producten de shops zullen gaan verkopen.

We zijn trots en blij dat we deze shops in ons forum gaan intregreren.Het forum zal hierdoor een nog betere en sterkere positie krijgen als dat we nu al hebben thumbsupsmileyanim.gif

 

Laten we het verhaal niet te langdradig worden,en adviseer daarom ook maar 1 ding;

 

SNEL KIJKEN EN BESTELLEN MAAR lol.gif

 

groeten van stijlloos en sannie

 

http://www.wietforum.nl/Wietforum-Heeft-Tw...jes-t21042.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

blijft toch irritant hoor dat als je gebanned word, kunt sturen wat je wilt maar toch geen reactie krijgt

Share this post


Link to post
Share on other sites

tja in jouw geval was dat super irritant zelfs amnees omdat je tussen de spam terecht kwam. Dat komt nu niet meer voor hopelijk. Maar als er zo veel onnodige en onzinnige mail binnenkomt zijn fouten extra snel gemaakt. We hebben geen twee dagen per week om alleen al alle email eens uitgebreid te gaan behandelen, en dat zou ook niet hoeven want we hebben tenslotte een forum ;)

 

Laat het ook duidelijk zijn dat de shops en het forum los staan van elkaar. Geen enkele van de moderators (behalve Sannie en Knutsel) heeft iets te doen met Sannies Shop of de Wietforum shop, welke ook helemaal zelfstandig is. Voor degene die dat nog niet in de gaten houden is dat dan nu gelijk duidelijk, hebben we weer wat bereikt :P. Sannies Shop en Wietforum Shop zijn aan ons gelieerd in die zin dat het forum en Sannies Shop van Sannie zijn en de Wietforum Shop de exclusieve shop partner is van Wietforum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
in die zin dat het forum en Sannies Shop van Sannie zijn en de Wietforum Shop de exclusieve shop partner is van Wietforum.
tja denk dat de verwarring onstaat als je een whois op de drie domeinen uitvoerd, alledrie staan op naam van sannies shop, dus ik kan me voorstellen dat mensen denken 1+1+1=3 ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

De meeste klanten benaderen Sannie niet via Whois DonBone ;), en dat is ook geen geheime informatie of zo. Jullie doen net of dit allemaal nieuw is :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

voor mij wel, ikke ben hier nog nie zo lang ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tja in jouw geval was dat super irritant zelfs amnees omdat je tussen de spam terecht kwam.

 

Amnees jij ouwe spammer. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nou ben ik razend benieuwd.

 

Heeft deze aktie enige zin gehad of gaat de stroom vage PMetjes en mailtjes onverminderd door?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe treed je met ons in contact??

 

Je pakt je telefoon en belt of pakt je auto en gaat langs :D

 

Kheb namelijk net zon hekel aan onzin mailtjes als jullie ;)

 

Snap je topic helemaal Whazzup.

 

Grtz twin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zap het lijkt wel enig effect te hebben hoor, al is het aantal niet echt drastisch verminderd ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

misschien meer duiden op de chat box zodat ze gelijk in contact staan met anderen ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
:D men heeft een heel forum om in contact te treden met anderen, het gaat om contact met ons ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja ik wil ook ffe klagen..........

 

als ik wietforum opstart krijg ik op de beginpagina steeds dit topic.

 

hier ben ik dus boos over en zal zeker een klacht indienen bij de WF commissie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ik weet alleen niet hoe :head_hurts_kr:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waar is de vorige reactie van pruusj gebleven. Wel tijd voor censuur :head_hurts_kr:

Share this post


Link to post
Share on other sites

voordat je "censuur" gaat roepen kun je jezelf beter even laten informeren. Deze post is onzichtbaar gemaakt om de persoon te beschermen tegen zichzelf en daar per pm op aangesproken.

 

Betreffend lid kan gewoon via pm in contact met mij treden. Daar is niks ingewikkelds aan of dat heeft niets met censuur te maken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je een post (klacht) onzichtbaar heb gemaakt om die persoon te beschermen, pleeg je wel degelijk censuur.

De persoon in kwestie heeft daar toch zelf bewust voor gekozen. (Dat geef je zelf aan, denk na voor je post).

Het zal lekker worden, als jij als autoriteit voor een ander gaat nadenken en beslissen. Ik weet niet wat jouw

definitie van censuur is?

 

De ironie is dat deze persoon vroeg om zijn gegevens van het forum te laten verwijderen, dit niet gebeurde,

en nu zonder de persoon zelf te vragen jij nu wel zijn klacht verwijderd.

 

No offense verder. :head_hurts_kr:

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een gezever over mailtjes zeg

vind dit geen topic waard

die mailtjes krijg je erbij als je een forum/onlineschop gaat beginne dit is niet alleen bij jou zo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...