Ga naar inhoud


Over deze sectie


  • Gesloten Topic Deze topic is gesloten
No replies to this topic

#1 whazzup

    Smoke he does

  • Full member
  • Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip
  • 21267 Posts:

Gepost 31 mei 2009 - 00:31

In de "Genetica" sectie willen we profielen van strains opslaan met daarbij advies voor medicinale gebruikers. We zijn daarvoor bezig met een samenwerking met Cannalytics, die hiervoor de testkits ter beschikking zou kunnen stellen. Je kunt je eigen strain dan ook precies vergelijken met de samples die wij er van hebben getest (en gerookt uiteraard).

Alleen samples van geïdentificeerde soorten (waar de herkomst dus van bekend is) worden opgenomen. Er worden ook alleen maar testen van smaples gepubliceerd die in een kweekverslag behandeld zijn, zo kun je naast de karakteristieken ook alles nalezen over de totstandkoming. Denk eens aan een hoger CBD gehalte bijvoorbeeld mogelijk door het gebruik van MH.

Verder kun je daarbij denken aan testen die de ontwikkeling van stoffen in de top gedurende de bloei in kaart brengen: Wat gebeurt er eigenlijk als je hem een week langer laat staan? en twee weken? "Te vroeg" oogst? En wat verandert er in de wiet als je hem droogt of als je er hash van maakt? Allemaal interessante vragen waar we hopelijk een antwoord op vinden. Om uiteindelijk de wellicht wiet op recept te kunnen maken?