fotografe 2 Posted February 3, 2008 Daar er hier nog geen verslagje over cheese staat en ik er toevallig ergens 1-tje mag volgen zal ik hier klein verslagje doen van deze plant die in Engeland een enorme hype is! Ruimte: Klein(st!)e (aangepaste!)keterkast,zal de juiste maat nog ff nemen! De stekjes waren bij aankomst in principe voor de prullenbak bestemd,maar daar (zal m mister J noemen!) zag mister J geen probleem in en maakte het van couveuse-babys alreeds leuke plantjes in geringe tijd! Hoop dat evt cheese kwekers zullen inspringen met evt fotomateriaal daar ik heb vernomen dat er aantal phenoos in de omloop zijn! (als t goed is zijn dit de originele "engelse" ,de tijd zal ...!) Fotootje 5 maal "cheese" 10 dagen groei: Persoonlijk ben ik meer sativa-gericht bezig,maar op 1 of andere manier hebben deze kleine dames me toch gecharmeerd! Zal proberen zo vaak mogelijk langs te gaan voor update! (ben nl ook wel nieuwschierig!) kusjes fotografe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buble 3 Posted February 3, 2008 High Fotografe, Zal wel stinken die Cheese Wat voor kruising is dit ,want ik zie hier toch veel sativa in zitten ? Succes Buble Quote Share this post Link to post Share on other sites
Azarias 0 Posted February 3, 2008 Dat het deze keer net zo smakelijk mag zijn als de grows die je hiervoor hebt gedaan. Heel veel succes , de ''gewone'' Cheese ken ik niet wel de BigBhudaCheese deze is wel erg lekker, heeft een bijzondere smaak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
whazzup 165 Posted February 3, 2008 tenenkaas! hmmmm.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotografe 2 Posted February 3, 2008 @ Buble: Is een(super!) pheno van de skunk1 & das ook sativa! Heeft als het goed is meer indica-achtige groei(groeit bijv maar ongeveer 2 weken door in de bloei!) welke we eigenlijk nooit gebruiken omdat we binnen het gedoogbeleid vaak de ruimte niet vol kunnen krijgen met planten met indica(achtige!) groei! Wat de geur betreft,wat voor de 1 stinkt ruikt hemels voor de ander! @ Azarias: zou niet weten of het de bhuda cheese is of wat dan ook! @ Whazzup: Heb het stammetje ff gerubt,nou das ouderwetse! kusjes fotografe Quote Share this post Link to post Share on other sites
citroax 1 Posted February 3, 2008 Hoi fotografe, Ik heb zelf nu een kweek staan van de big buddah cheese, staan al ruim 3 weken op 12 uur foto,s genoeg dus. Hoeveel wil je dat ik er plaats? Greetz citroax Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotografe 2 Posted February 3, 2008 Hoi Citroax,lijkt me leuk om aantal fotootjes van het verloop te zien! (komen we aan het eind vanzelf te zien of we(evt!) met dezelfde pheno werken!) Verder ben ik natuurlijk ook benieuwd naar bijzonderheden groei/strekking op 12 uur/voedingsbehoefte/bloeiduur etc... kusjes fotografe p.s. Zal snel paar fotootjes gaan maken want na tel contact met mrJ heb ik begrepen dat ze staan ze te popelen om te gaan bloeien! Quote Share this post Link to post Share on other sites
whazzup 165 Posted February 3, 2008 kom, op met die foto's citroax, dat hou je toch niet allemaal verborgen voor ons? Quote Share this post Link to post Share on other sites
barney501 0 Posted February 4, 2008 (edited) Zien er al goed uit, lijkt me wel een lekker soortje ben benieuwd Veel suc6 en laat die foto's maar komen Greetz barney Ps: Zal ook wel een paar foto's maken kan je ff kijken Edited February 4, 2008 by barney501 Quote Share this post Link to post Share on other sites
citroax 1 Posted February 4, 2008 In mijn map van cheese heb ik 40 foto,s ff ge upload, deze beginnen vanaf 10 dagen op 12/12. Ik heb de klok op 12 uur gezet zodra het eerste blaadje door het scrog net kwam. 10 dgn op 12 uur: De meest 2 linker planten vooraan,tegen de wand aan zijn geen cheese maar crystal De groei bleef bij mij nogal lang doorgaan, ongeveer 2 en een halve week. Het is maar goed dat ze in Den Haag geen idee hebben wat deze planten verbruiken aan water en voeding, anders kwam hier zeker weten ook SLURPTAX op Aangezien ik geen EC meet kan ik alleen maar zeggen dat ze de volle aanbevolen hoeveelheid plagron alga bloei krijgen en dat is 4 ml per liter. Dat hebben ze hier ook echt nodig Dan nu een paar fotos van 4 dagen later, 14 dgn 12 uur dus : Je ziet, ze gaan nog hard, ook de bloei komt goed op gang. 18 dagen 12 uur, de groei er nog niet uit, er word een best dik bladerdek aangemaakt: Dan nu de laatste paar foto,s op 22 dagen 12 uur, zodra ik nieuwe foto,s heb en je vind het goed dan zal ik ze hier ook uploaden. Meerdere foto,s staan in mijn gallerij. Ik vind het een schitterende plant om te doen kweken, mooi sierlijk lange vingers. Schitterend. En... ze ruiken ook al flink zodra de 1e bloemen er in komen Voor zo ver ik weet is de bloeitijd van deze soort ongeveer 9 weken, maar daar trekken wij ons hier niet veel van aan, het is pas klaar als het klaar is Groeten Citroax Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stoned Again 1 Posted February 4, 2008 @Fotografe Dit hieronder is Cheese, wederom fotos van slechte kwaliteit, toch maar eens een cursus gaan volgen bij Whazup. Ze ruiken erg heftig, en lusten een behoorlijke slok water.citroax, je hebt gelijk van de slurptax Ze staan er verder gezond bij bij me, erg veel thc uitslag, maar das de bedoeling. Ga vanavond maar eens met een echte camera wat fotos proberen te schieten... Ik ga dit toppic zekers volgen, alhoewel ik eerder stukken eerder klaar ben, ik hoef nog maar max 2 week. Succes SA Quote Share this post Link to post Share on other sites
thedogsbollox 0 Posted February 4, 2008 De Cheese is in veeeeel soorten!(+/- 17 stuks en waarvan er 7 van B.B. zelf) Dus de bloeitijd kan van 8,5 t/m 11 weken zijn! B.B. Cheese is 9 t/m 10 weken bloeien klaar. (ligt aan het medium) Voeding op aarde max. 1.8 EC dit ivm de aroma/geur van de plant, de plant zelf kan wel 2.3 EC hebben. Het is een lekker wietje. als ik jou was (Fotografe) had ik het ff aan Fred gevraagt Laterrrron Quote Share this post Link to post Share on other sites
citroax 1 Posted February 4, 2008 max 1,8 ec? waar haal je die informatie weg? als ik dat zou doen heb ik in no time het blad er geel aanhangen. Deze verslinden voeding. Ook het verhaal van de aroma t.o.v voeding begrijp ik niet helemaal. Groeten Citroax Quote Share this post Link to post Share on other sites
SativaBelieva 0 Posted February 4, 2008 Mooi... dit wilde ik graag zien... UK Cheese... in scrog met weinig planten... sativa style! Hoeveel lampen en planten zien we op jouw foto's, fotografe?... allemaal Cheese? En dezelfde vraag aan de andere kwekers... hoeveel planten per m2? Ik vraag dit omdat ik hoorde dat UK Cheese niet zoveel op zou brengen... en dat sog beter zou passen... veel kleine planten per m2... stiekum hoop ik dat dit niet waar is... want dit weerhoudt me ook deze soort te zetten... Trouwens UK Cheese is de moeder van BigBudha's Cheese... Succes allemaal... en laat ze smaken! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stoned Again 1 Posted February 4, 2008 @satieva ik heb 5 plantjes onder een lamp staan in 25 liter potten SA Ga zekers ff goede pics nemen en je op de hoogte houden, ik ben met 2 weken klaar Quote Share this post Link to post Share on other sites
citroax 1 Posted February 4, 2008 big buddah is Parents: Afghani (male) X Cheese (female) x5 mijn ruimte is 99 x 80 cm en 1x 400 watt. Hierin staan 2x crystal en 4 x bb cheese. Yield: Indoors: average of 250- 400g per m2 bloeitijd 7 tot 9 weken. citroax Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotografe 2 Posted February 4, 2008 Super de fotoos jongens! @Barney: Zal snel ff kijkje gaan nemen! @ Citroax: We kijken met de loep naar de trichs om te oogsten,zo heeft bij ons bijv pp ook nog nooit korter dan week of 10 /11 gestaan! In de beschrijving die je geeft staat er achter de Cheese (female) x5 ,waar staat de x5 voor? @Stoned again: bedankt voor de input! @Thedogsbollox: wist niet dat er zoveel phenoos bestonden van de cheese,of is dit van de bbcheese? (en dat is een kruising met afghaan?) (dacht eigenlijk dat er maar 1 (originele?)cheese was!) @ Sativabelieva: Om het verslagje wat completer te maken,zijn 5 "cheese" stekken in 90 literbak,de verlichting is gedurende de eerste week 400W,hierna 600W,de kast is nog geen m2,zal de preciese maat nog ff nemen,maar zo een kleine keter! De bedoeling is om ook te gaan scroggen en evt naar gelang groei en opbouw dit evt wat groter te proberen,maar dit zal afhangen van de resultaten! kusjes fotografe Quote Share this post Link to post Share on other sites
blowsterke 117 Posted February 5, 2008 Je hebt me nieuwsgierig gemaakt fotografe Wat een soortjes heb jij toch altijd. groetjes Blowsterke Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotografe 2 Posted February 5, 2008 Blowsterke wrote: Je hebt me nieuwsgierig gemaakt fotografe Zal proefstukje voor je bewaren Blowsterke! kusjes fotografe Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotografe 2 Posted February 5, 2008 Tussen de buien door nog ff op het fietsje gesprongen,want was toch wel nieuwschierig! De cheesjes staan nu 15 dagen in de groei en zijn vandaag de 1e bloeidag ingegaan! De bladeren worden ook wat breder! kusjes fotografe Quote Share this post Link to post Share on other sites
duvelduvel 7 Posted February 6, 2008 De feno die citroax heeft zit errug dicht bij de ouwe cheese We hebben hem al gerookt en ok bevonden Alhoewel de eerste cheese joint vond ik niet zo lekker maar had een grote zak met bbxc was dus genoodzaakt om meer te roken En nu is het toch wel een van mijn favo weedjes heb zelf hasjheaven staan en een mamma van shack#3xsmm na lange selectie heb ik nog eeen topic van lopen als ik tijd heb zal ik ze ff posten Succes met de kazen Quote Share this post Link to post Share on other sites
ASGrow 3 Posted February 6, 2008 Hé Fotografe, Dat ziet er inderdaad lekker bossig uit. Misschien moeten we toch ook maar een dagje shoppen in London plannen. Hebben ze daar wel growshops trouwens? Groeten uit Eindhoven, AS Grow Quote Share this post Link to post Share on other sites
thedogsbollox 0 Posted February 6, 2008 -SativaBelieva het is zo dat de UK cheese niet veel op brengt +/-350/400 gr. op een 600 w en is licht groen van kleur. -Citroax wat voeding aan gaat: welke voeding? waar zit je in NL ivm het water en welk medium? Ik heb poeder-voeding en als je vloeibare-voeding zal 't anders zijn, vandaar dat ik voorstelde vraag het aan Fred. -fotografe nu zijn er nog wel meer denk ik?! echt iedereen is er mee aan 't kloten. En ik ken de eigenaar van de UK Cheese en ik ken ook B.B. en ik weet wie wat heeft gekregen zo beetje. Laterrrrron Quote Share this post Link to post Share on other sites
SativaBelieva 0 Posted February 6, 2008 Interessante boel... hier kom ik vaker kijken... mooie vulling, fotografe... Dogsbollox, die opbrengst is prima als dit ook met 2 planten per 600W per m2 zou lukken... Ik dacht dat UK Cheese zo wijd verspreid is, dat het niet meer bij te houden is wie deze stek heeft... verwarrend is wel dat er inderdaad veel verschillende versies bestaan... dus moet je wel iets weten van diegene waar je de stek van gekregen hebt... of waar die zijn waren vandaan haalt... om te kunnen vertrouwen dat je de echte hebt... of je moet de smaak al kennen... Quote Share this post Link to post Share on other sites
duvelduvel 7 Posted February 6, 2008 tja eigenlijk had eerst geproeft en de knowhow is super amnesia diesel enz enz Quote Share this post Link to post Share on other sites