Cheesefan92 56 Posted April 26, 2017 Na lang wachten, bijna mijn 2de ronde op het einde. Nog een weekje water dieet en dan mogen de dames na de kapper Iemand een suggestie voor volgende ronde? Waar vind ik de beste cheese vinden? Iemand ooit echt goeie cheese gekweekt uit zaad? Let me know! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cheesefan92 56 Posted April 26, 2017 Na lang wachten, bijna mijn 2de ronde op het einde. Nog een weekje water dieet en dan mogen de dames na de kapper Iemand een suggestie voor volgende ronde? Waar vind ik de beste cheese vinden? Iemand ooit echt goeie cheese gekweekt uit zaad? Let me know! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted April 26, 2017 Iets minder hoog in de voeding misschien? Voor zover mij bekend is Cheese een Super Skunk pheno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeekFreak 52 Posted April 26, 2017 Waar vind ik de beste cheese vinden? Iemand ooit echt goeie cheese gekweekt uit zaad? Let me know! 2 waarvan ik zeker weet dat ze héél dicht bij de originele UK cheese in de buurt komen: Cheese #1 van Kaliman en UGORG#1 van Underground Originals. https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/kaliman-seeds-cheese-1/prod_962.html https://www.cannabis-seeds-bank.co.uk/underground-originals-ugorg-1/prod_4297.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cheesefan92 56 Posted April 26, 2017 Iets minder hoog in de voeding misschien? Je bedoeld de verkleuring van blad? Voeding heb ik eigenlijk helemaal niet zo gek veel gegeven naar mijn gevoel. Ik dacht dat het kwam omdat ik een aantal x mijn water niet had afgezuurd Waar vind ik de beste cheese vinden? Iemand ooit echt goeie cheese gekweekt uit zaad? Let me know! 2 waarvan ik zeker weet dat ze héél dicht bij de originele UK cheese in de buurt komen: Cheese #1 van Kaliman en UGORG#1 van Underground Originals. https://www.cannabis...1/prod_962.html https://www.cannabis.../prod_4297.html Thanks hier kan ik zeker iets mee! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dilago 4,850 Posted April 27, 2017 (edited) Ja ik dacht dat het verbrandde bladpuntjes waren door overvoeding. Daar lag het dus niet aan. Succes met knippen straks. Edited April 27, 2017 by dilago Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cheesefan92 56 Posted April 27, 2017 Ja ik dacht dat het verbrandde bladpuntjes waren door overvoeding. Daar lag het dus niet aan. Succes met knippen straks. Met een biertje erbij gaat dat zeker goedkomen! Bedankt. Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted April 27, 2017 (edited) haa die cheesefan het ziet er al yammy uit . een week duurd altijd zo lang . ik heb eens big buddah cheese gehad . was niet goed . het riek niet naar kaas en was verder mijns inziens een middel of de rood wietje . verders heb ik alleen crosses van de exodus uk cheese gehad . waaronder een kuchy en een ugorg #1 en die waren zalig maar niet dat er een kaas geur aan hing . met diesels heb je soms wel dat het ook echt naar diesel ruikt maar met kazen is dat minder schat ik . maar tis allemaal skunk uiteindelijk . wat voor lamp gebruik je ? ik kon het nergens ontwaren . Edited April 27, 2017 by macerror 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeekFreak 52 Posted April 27, 2017 Had je die UGORG#1 zelf uit zaad gekweekt Mac? Want er kunnen verschillende pheno's tussen zitten, maar uit 'n 10 zaden pakje moet je er zeker een paar tussen hebben die zeker wel de typische cheese geur en smaak hebben hoor. Hoe dan ook, het is een goed soortje. De Killerskunk is ook goed, alleen geen cheese. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Redman 381 Posted April 27, 2017 Hey Cheesefan, dat ziet er smakelijk uit man :-) toitoi met de laatste loodjes! Nou ben ik een ouwe blowert, maar eigenlijk nog een "jonge" kwekert, dus wat de beste cheese is, zou ik je niet durven zeggen. De wiet van mijn eerste binnenplantje ( OG Cheese - Green label) is erg smakelijk, rookverslagje staat in het micro/fluo topic. Nu de toppen een paar weekjes hebben liggen curen, komt met name het zoete luchtje/smaakje meer naar voren, erg lekker. Greetz red 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
G-Cheese 12 Posted April 27, 2017 Ja ik dacht dat het verbrandde bladpuntjes waren door overvoeding. Daar lag het dus niet aan. Succes met knippen straks. Met een biertje erbij gaat dat zeker goedkomen! Bedankt. en een dikke toeter!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
420Python 60 Posted April 27, 2017 Dat zijn zeer mooie planten dat je daar hebt Laat maar weten hoe die rookt binnenkort 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cheesefan92 56 Posted April 27, 2017 haa die cheesefan het ziet er al yammy uit . een week duurd altijd zo lang . ik heb eens big buddah cheese gehad . was niet goed . het riek niet naar kaas en was verder mijns inziens een middel of de rood wietje . verders heb ik alleen crosses van de exodus uk cheese gehad . waaronder een kuchy en een ugorg #1 en die waren zalig maar niet dat er een kaas geur aan hing . met diesels heb je soms wel dat het ook echt naar diesel ruikt maar met kazen is dat minder schat ik . maar tis allemaal skunk uiteindelijk . wat voor lamp gebruik je ? ik kon het nergens ontwaren . Hey mac, Een week duurt zeker lang, ik heb nou al geen geduld meer , zeker omdat ik door mn voorraad heen ben en t nu ff met sigaretten moet doen.....................Shop prijzen maken me echt blut... Elke dag wachten is er 1 teveel :jump: Zoals je zegt , ik ben echt opzoek naar de echte kaas cheese. Ik heb een hele tijd terug eens in de shop een zakje cheese gekocht en deze kwam aardig in de buurt, daarna vond ik het nergens meer. Dus laat de tips maar komen, volgende ronde gaat een cheese project worden , verschillende zaden en daar uiteindelijk de beste van nemen om uiteindelijk nog een mooie ronde kaas te zetten Ik gebruik een 600W LED lamp met een verbruik van 347W dacht ik. Ben er zeer tevreden over! Hey Cheesefan, dat ziet er smakelijk uit man :-) toitoi met de laatste loodjes! Nou ben ik een ouwe blowert, maar eigenlijk nog een "jonge" kwekert, dus wat de beste cheese is, zou ik je niet durven zeggen. De wiet van mijn eerste binnenplantje ( OG Cheese - Green label) is erg smakelijk, rookverslagje staat in het micro/fluo topic. Nu de toppen een paar weekjes hebben liggen curen, komt met name het zoete luchtje/smaakje meer naar voren, erg lekker. Greetz red Hey Redman thanks voor je reactie! De typische kaas lucht komt die ook naar boven, na even gecured te hebben? Ik ga je verslag zo ook even checken! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arneDMS 0 Posted May 30, 2017 Ziet er goed uit! Welke merk led is dat? Wat was je totale opbrengst? Quote Share this post Link to post Share on other sites