Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

konopi

Marijuana Gaat Industrieel In Californië

Recommended Posts

16Pot-master768.jpg

 

 

Salinas, Californië -. Dit uitgestrekte en vruchtbare vallei wordt ook wel de slakom van de natie voor de talloze hoofden van sla groeien over de vloer. Nu Californië marihuana-industrie legt aanspraak op een nieuwe slogan voor het dal: America's cannabis emmer.

Na jaren van marihuana uit de autoriteiten worden gekweekt in kleine percelen uit het zicht, is California cannabis gaat industrieel.

In het afgelopen jaar, vervallen kassen in de Salinas Valley, die werden gebouwd voor snijbloemen bedrijven, zijn opgekocht door tientallen marihuana ondernemers, die zijn groeiende pot tussen de velden van spinazie, aardbeien en wijndruiven.

“Dit is cannabis voldoet Big Ag”, aldus Steve DeAngelo, de directeur van een van de 's lands grootste marihuana-apotheken, die vorig jaar opgericht Harborside Farms om het bedrijf te leveren.

 

 

 

De 47-acre boerderij is bezaaid met kassen die de penetrante geur van duizenden marihuana planten en magazijnen uit te zenden, waar landarbeiders die hun carrière doorgebracht neiging om frambozenplanten nu zitten in rijen subtiel trimmen van de blaadjes van geoogste cannabis toppen. Wanneer de laatste kassen hier volgend jaar worden gebouwd, zal de faciliteit één van de grootste juridische marihuana boerderijen in de wereld te zijn.

Harborside en andere bedrijven als het zijn een teken van een nieuw hoofdstuk voor de America's cannabis-industrie, waarin marihuana openlijk wordt verbouwd, net als elk ander gewas. Ondanks de federale verbod op marihuana, de leiders van de industrie het nemen van een Manifest Destiny uitzicht, in de overtuiging dat het slechts een kwestie van tijd voor de pot te worden als algemeen aanvaard als alcohol in het hele land.

Californië, met zijn ideale klimaat en de enorme markt, is in de voorhoede van de beweging om de drug te normaliseren en produceren goedkoop en in overvloed.

“Californië is bestemd te maken met cannabis wat we gedaan hebben met alle andere groenten en fruit,” zei de heer DeAngelo. “En dat is nemen de helft van de nationale markt.”

De verhuizing naar de massa grootschalige landbouw plaatsvindt net zoals sommige leden van het bestuur Trump pleiten voor een opleving van de oorlog tegen drugs, met inbegrip van marihuana, die nu legaal in een of andere vorm in ongeveer 30 landen. De federale verbod verzet zich tegen telers van Californië cannabis legaal scheepvaart buiten de staat, hoewel ton sijpelt het toch uit.

, een cannabis analist gevestigd in Californië, schat dat de Amerikaanse consumenten besteden ten minste $ 50 miljard per jaar op marihuana. Het juridische marihuana verkoop totaal rond de $ 7 miljard, volgens gegevens samengesteld door BDS Analytics, een bedrijf dat is gespecialiseerd in data op de cannabismarkt.

Amerikaanse cannabis wetten en politiek zijn grimmig tegenstrijdig: Cannabis telers hier, in Colorado en in de andere staten waar cannabisteelt legaal worden gereguleerd en belast. Maar Jeff Sessions, de procureur-generaal, die onlangs
. Hij en anderen in de administratie Trump hebben een hardhandig optreden bedreigd.

Een betere handhaving van de federale verbod lijkt niet dreigend te zijn. Russ Baer, ​​een woordvoerder van de Drug Enforcement Administration, zei: “niets is veranderd in termen van onze handhaving aanpak.”

De DEA blijft bezorgd over oneigenlijk gebruik van marihuana op de zwarte markt, de heer Baer gezegd, maar zijn prioriteiten elders.

“Onze aandacht is zo gefocust op de opioïde epidemie op dit moment,” zei hij. “Dat is waar we het overgrote deel van onze middelen hebben gepleegd.”

De agressieve beweegt in de Salinas Valley naar grootschalige cannabis landbouw, vol plannen voor transportbanden en hoogefficiënte Nederlandse gebouwde kassen, al roiling de industrie. Sommigen zijn bang dat de marihuana bedrijfsleven wordt steeds te groot te snel en een overvloed van Californië marihuana en scherpe prijsdalingen te voorspellen. Telers in de afgelopen jaren hebben al gemeld gestage daling van de groothandelsprijzen van marihuana, terwijl de retailprijzen relatief stabiel zijn gebleven.

Kleine cannabis boeren die hebben gewerkt voor tientallen jaren en angst dat ze zouden kunnen worden uitgeroeid behoren tot de meest gealarmeerd.

“We kijken naar de industrialisatie van de commerciële cannabis,” zei Tawnie Logan, voorzitter van het bestuur van de California Growers Association, een organisatie die lobbyt voor de toegang cottage telers op de markt. “Voor hen is de naam van het spel is de winstmarge.”

Mevrouw Logan zei kleine telers waren dankbaar voor de juridische strijd die veteranen van de industrie als de heer DeAngelo van Harborside voor de industrie had gevoerd, maar voelde zich verraden door verhuizing Harborside's tot massaproductie.

“Ze zeggen dat ze vechten voor de kleine man, terwijl ze het opzetten van een 50-acre boerderij,” zei mevrouw Logan.

Buiten de Salinas Valley, het merendeel van de cannabis boerderijen in Californië groeiende gebieden die kleiner zijn dan 5000 vierkante voeten zijn. De Harborside groeiende gebieden zullen meer dan 70 keer zo groot, ongeveer 360.000 vierkante voet, en krijgt een capaciteit van 100.000 planten, met inbegrip van de kwekerij te hebben.

De industriële cannabis boerderijen in de Salinas Valley beginnen hun activiteiten gedurende een periode van juridische niemandsland Californië. Keurden de kiezers recreatieve marihuana in november, maar Californië wetgevers zullen werken gedetailleerde regelingen in de komende weken, met inbegrip van de vraag of er een dop op de omvang van de bedrijven te zetten.

Onlangs ging regelgeving in Monterey County dwingen cannabis telers meer publiek dan ooit tevoren.

“De industrie is voorzichtig uit de schaduw”, zei Mary Zeeb, de penningmeester van Monterey County, dat is de beoordeling van een belasting van $ 15 per vierkante voet op cannabis kwekers.

Monterey County, dat de Salinas Valley omvat, heeft 73 aanvragen voor hennepkwekerij vergunningen ontvangen, en meer dan 40 van hen zijn al operationeel, aldus Brandon Swanson, een planning manager voor Resource Management Agency van de provincie.

Een typische hennepkwekerij in het dal werkt nu met twee of drie kassen, en er is voldoende ruimte voor uitbreiding. “Niemand is op volle capaciteit wat hun land nog kan doen,” zei de heer Swanson.

De rush naar cannabis landbouw is desoriënterend voor naburige bedrijven. Gerald Voge, een vijfde generatie bloemenkweker, zei hij vele ongevraagde aanbiedingen van cannabis bedrijven om zijn 20-acre kwekerij te kopen, met inbegrip van een recente bod van $ 6 miljoen had ontvangen. Hij weigert te verkopen.

Zijn buurman run-down, 10-acre kwekerij onlangs verkocht voor $ 3,9 miljoen pot ondernemers.

“Iedereen loopt na het goud,” zei de heer Voge. “Ik ben bang dat in drie of vier jaar een heleboel mensen zullen buik omhoog gaan.”

Maximillian Mikalonis, een voormalige wetgevende aide in Sacramento die hielp schrijven Californische medicinale cannabis regelgeving, zei wetgevers moeten beslissen in de komende weken of de beweging in de richting van de industrialisatie te beteugelen.

“Het is een kritiek moment, een beslissend moment voor de toekomst van de industrie in Californië,” zei de heer Mikalonis.

De keuze, zei hij, is tussen een “markt voor kleine en boutique ondernemers die hebben dit al generaties lang doen -. Of overheersing door de krachten van de agribusiness”

Sommigen geloven dat de consolidatie van de industrie, in de voedselverwerkende industrie is gebeurd, is onvermijdelijk.

“De inspanning om de kleine man te beschermen wordt uiteindelijk gedoemd”, zegt Tom Adams van BDS Analytics. “De detailhandelaren zullen hebben grote te halen of weg te gaan.”

Overproductie is ook een punt van zorg in de industrie, zowel omdat het zou kunnen duwen de prijzen en omdat California cannabis de markten van andere staten zouden kunnen overstromen.

Californië produceert meer cannabis dan het verbruikt - drie keer zo veel, door conservatieve schattingen.

“Het hele experiment mislukt als California's blijft buiten de staat te verkopen”, zegt Hizkia Allen, de directeur van het California Growers Association. “Hoe meer product dat de staat verlaat, hoe meer de federale overheid in te grijpen.”

De eigenaren van Harborside Farms zeggen dat ze werken op de eisen van de markt.

Jeff Brothers, de chief executive van de moedermaatschappij van Harborside Farms, bracht decennia in de snijbloemen bedrijf, waar hij leerde het belang van schaal, zei hij.

“Harborside neemt verdriet voor het zijn de 800-pound gorilla,” zei de heer Brothers. “Maar als we willen dat cannabis op grote schaal te worden aanvaard, moeten we het goedkoop te zijn.”

Door het opzetten van in Salinas en te profiteren van de agrarische infrastructuur, aldus de heer Brothers, het bedrijf in staat om de kosten van het produceren van marihuana halveren zal zijn. Hij maakt gebruik van een wijn analogie met het verschil tussen kleine telers in Noord-Californië en de Big Ag telers in Salinas te beschrijven.

“Ze kunnen de specialiteit merken, en we zullen Mondavi zijn,” zei de heer Brothers.

https://www.nytimes....lture.html?_r=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben ik de enige hier die voor volledige legalisering is maar ook tegen het industrialiseren...

 

Ik zie liever 10000'en "klein" schalige bedrijfjes met 200-300 planten dan de opkomst van BIG Canna die nu aan de gang is.

 

Zie maar naar het lobbywerk dat er aan de gang is omtrent extractie residuen

2016-2017

Bens-Graph.png

Edited by alkaline
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...