Ga naar inhoud


Hoe Emmen Thuiskweekster Suzanne Kapot Maakt


45 replies to this topic

#41 HUFFnPUFF

  pepervreter

 • Full member
 • Pip Pip Pip Pip Pip
 • 2458 Posts:

Gepost 15 april 2017 - 22:23

emmen vertegenwoordigen in de modernste stad van de wereld, tjonge jonge jonge zeg <_<
I'll huff and I'll puff and I'll blow your weed gone!

Eeuwige roem voor sensi life

#42 Johnny_Sack

  Unrankable Forum Junkie

 • Full member
 • Pip Pip Pip Pip Pip Pip
 • 3683 Posts:

Gepost 19 april 2017 - 12:21

Een 39-jarige vrouw uit Emmen die haar huis uit moest na de vondst van vijf wietplanten heeft woensdagochtend het kort geding tegen de gemeente verloren.
Dat had ze aangespannen om te voorkomen dat ze voor drie maanden haar huis moest verlaten.
Achttien agenten

Volgens de vrouw stonden in de ochtend van 24 januari achttien agenten en twee honden voor haar deur om een inval te doen in haar woning in Emmer- Erfscheidenveen.
De politie trof er vijf wietplanten aan. De vrouw zegt dat ze die gebruikt als medicinale wiet om haar te helpen in de strijd tegen haar ptss (post- traumatische stressstoornis).
Streng beleid

De gemeente Emmen hanteert een streng beleid bij de vondst van wietplantages. Wanneer er sprake is van een handelsvoorraad wordt de woning of het bedrijf tijdelijk gesloten en de eigenaar eruit gezet.
Dat beleid stamt nog uit de tijd van voormalig burgemeester Cees Bijl. Een vondst van meer dan 500 gram wordt door de gemeente Emmen gerekend als handelsvoorraad.
780 gram

In dit geval was er volgens de gemeente sprake van 1,6 kilo aan verse natte toppen, maar volgens de vrouw blijft daar na het drogen maar 20 procent van over.
De gemeente en de politie kwamen eind maart met een ander gewicht, van 780 gram, maar dat is nog altijd de helft van het oorspronkelijke gewicht.
Drie maanden uit huis

De vrouw kwam in 2014 met haar 11-jarige autistische zoontje vanuit Brabant naar Emmer-Erfscheidenveen. Op grond van bestuurlijke richtlijnen wilde de gemeente haar voor drie maanden uit haar woning zetten. Daarom spande ze een kort geding aan.
Een gemeentewoordvoerster zei in maart nog dat de vrouw en haar zoon vervangende huisvesting is aangeboden. De sluiting van de woning werd opgeschort tot aan de uitspraak van de voorzieningenrechter.
Bezwarencommissie

De zaak wordt ook nog behandeld bij de gemeentelijke bezwarencommissie.Helaas pindakaas, erg triest maar had het wel verwacht.
V1 Rotate High In The Sky

#43 dilago

  dialog

 • Full member
 • Pip Pip Pip Pip Pip Pip
 • 8957 Posts:

Gepost 19 april 2017 - 15:50

Bekijk Post Johnny_Sack, op 12 april 2017 - 11:33 , zei:

Het is dinsdagochtend 24 januari als er achttien politiemannen inclusief twee honden het huis van een 39-jarige vrouw in Emmen binnen willen vallen. Volgens de vrouw schreeuwden ze om geld, sieraden en haar auto.
Ik weet niet meer wat dergelijke blauwen nog onderscheid van criminelen die een roofoverval plegen.
Het berouwt mij niet, hoewel het mij berouwd heeft.

#44 konopi

  All you need is ' erb and coffee

 • Full member
 • Pip Pip Pip Pip Pip
 • 1975 Posts:

Gepost 19 april 2017 - 20:38

Kunnen ze die gasten daar niet voor de leeuwen gooien?Ze hebben daar toch zo dierenpark.
Given that there are seven billion people living on this earth, there is a consistent quantity of imbecile or idiot, okay. Previously, these people could express themselves only with their friends or at the bar after two or three glasses of something, and they said every silliness, and people laughed. Now they have the possibility to show up on the internet. And so, on the internet, along with the messages of a lot of interesting and important people - even the Pope is writing on Twitter - we have a great quantity of idiots." - Umberto Eco

#45 Wietsurfer1

  Hang hier wat rond lid

 • Members
 • Pip
 • 88 Posts:

Gepost 19 april 2017 - 22:09

Echt serieus volstrekt kansloze actie....... 5 planten + in een afgesloten ruimte onder het huis = 18 man sterk + 2 honden + zielige burgemeester + duizenden euro's aan onderzoek en tijdrovende periode van de politie = 3 maanden uitzetting en rechtzaak + kinderbescherming tegen een alleenstaande moeder van onbesproken gedrag. Pedo's , dieven , verkrachters , plofkrakers , moordenaars , dealers , enz enz lopen vrij rond. Maar deze hobbykweekster krijgt er flink van langs.

Hoop dat die 18 man 'savonds trots tegen hun vrouw hebben gezegd wat ze bereikt hebben die ochtend en "hoe grote " crimineel ze niet hebben gepakt.

Burgermeester , schaam je diep , heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel diep. Ergens moet er een grens zijn maar deze situatie is echt beneden de grens.

Wens haar veel succes toe met nieuwe woonruimte en hoop dat de schade beperkt blijft tot vrijwel niks.

#46 Ponix

  Kern lid

 • Full member
 • Pip Pip Pip
 • 995 Posts:

Gepost 21 april 2017 - 21:58

Nog meer redenen om nooit in Emmen te komen en er geld uit te geven... Net over de grens is de diesel goedkoper, drank, bijna al je boodschappen, de kapper, graszaad, you name it...
medisch gebruikert