Foods'here 1 Posted January 23, 2017 Hi everyone, Ik ben nieuw hier. Heb mij aangemeld om mee te kunnen praten over van alles en nog wat tot snel op het forum! Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted January 23, 2017 (edited) welkom hier op HET forum . dus je bent spliksplinternagelnieuw hier ? leuk man . is dat patat shoearma of patat gyros ? eet je sausloos of doe je der ook een lekkere dikke klodder nofnooknaus over heen ? of heb je liever nocknailnaus ? zelf perrefereeer ik noningnosterd nof nysknienaus en niet te vergeten nindanaus en nanonaise net nuitjes . of doe toch maar een nanatje noornog Edited January 23, 2017 by macerror 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Foods'here 1 Posted January 23, 2017 welkom hier op HET forum . dus je bent spliksplinternagelnieuw hier ? leuk man . is dat patat shoearma of patat gyros ? eet je sausloos of doe je der ook een lekkere dikke klodder nofnooknaus over heen ? of heb je liever nocknailnaus ? zelf perrefereeer ik noningnosterd nof nysknienaus en niet te vergeten nindanaus en nanonaise net nuitjes . of doe toch maar een nanatje noornog 100% spliksplinterhagelnieuw Patatje doner met mayo en tsjakstjickieyh Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted January 23, 2017 (edited) grieks met turks dus lekkere combi . ik maak me nu en dan zelf ook wel tzjaktziekie maar dan krijg ik vaak opripsingen door de gaarlijk . dus doe ik er veel minder in deze dagen een halfe teen is genoeg . das met eigenmaak knoflooksaus ook zo ,als je die geperst der door doet dan heb je 2 dagen het zuur der van . doner is toch rundergakt ? doner kebab is van het spit net als shoearma maar dan halen ze der hele vellen af met zo n elektriese kaasschaaf . daarom heet het ook dunner kebab . die heb ik liever met turks brood en veel ijsbergslaat . en een fikse klod sambal der over heen . lekker fikken en goed nablussen . Edited January 23, 2017 by macerror 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ozzoes 1,139 Posted January 24, 2017 Lol stel je toch is voor, je komt ergens binnen en de eerste en enige die je begroet is mac, dan denk je ook waar de fack ben ik nu beland Maar wees welkom 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
macerror 2,515 Posted January 24, 2017 (edited) ja klopt maar hij wou ff praten en houdt van woordspelings dus dacht kan ie wel hebben .. zelf net nog een foccacia gehad met ham/kaas /annanas met een beetje scherpe currygewurste en turkse knoflook . lekker eem jonguh he ! echt wel . maar ja wat wil je met zulke smakelijke avatars . dan zit je ff te chillen hier zie een patat shoewarma ja dan zet ik de oven maar weer aan hier . maar goed dat past mischien beter in het zak chipstopic dan hier dat wel denk ik . komt er van als je ook veel voor de 24kitchen ligt . Edited January 24, 2017 by macerror 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites