Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

lostchild

Wiet Olie Inzet Leukemie

Recommended Posts

Beste mede olie stokers ik heb jullie hulp nodig :excl:

 

Mijn moeder is gediagnostiseerd met een agressieve vorm van leukemie (ze is 70) en heeft als vooruitzicht nog 2mnd te gaan.

Artsen staan voor een raadsel en ze wordt nu 'behandeld' met transfusies omdat er verder niks is.

Daarnaast wordt ze gekweld door artrose en de heup operatie die ze had moeten krijgen gaat nu dus niet meer door, ze is flink gammel en daar boven op nu die leukemie.

 

Olie heeft ze eerder uit een andere bron geprobeerd (Facebook??) en dat was vies, bitter, ze werd er misselijk van en het was duur.

 

Laat ik nu ook een stoker zijn en in staat zijn al die obstakels te omzeilen... maar waar /hoe begin ik?

Moet melden dat de relatie tussen mijn moeder en mij niet goed is en ik haar dus ook niet goed 'ken' behalve dan wat ik nog

heb van vroeger, gelukkig heb ik een zusje wat close met haar is sinds dit alles en het op pakt verder.

 

Ok inleiding gehad:

Te beginnen met de leukemie: als mijn olie bijvoorbeeld verontreinigt zou zijn met een schimmel kan dit dan radicaliseren?

Welke dosis en juist maken van ICE of lang trekken start materiaal voor diepere werkzame stoffen voor de leukemie?

Puur doseren en opbouwen alla Rick of aanlengen met olijfolie (vooral vanwege de smaak die olijfolie)?

 

Dit allemaal in heel korte tijd uit gaan zoeken is me net ff te ver (lees ik kan het gewoonweg niet met mijn eigen klachten).

Ze mag maandag naar huis en ik wil dan dat er een flesje via de post aangeleverd kan worden daar zodat ze meteen kan beginnen.

 

Heeft er iemand ervaring mee zodat ik in ieder geval een handvat heb welke kant ik op moet?

Heb wel eerder iemand ondersteunt aar dat was niet zo dichtbij en een andere diagnose (COPD) waar de kwaliteit van leven enorm is toegenomen.

 

Momenteel heb ik aan soortjes om te verwerken:

Katastrofala (kruizing s5 x Herijuana)

s5

s5 x AMG een aardig up haze achtige die misschien in lichtere dosis voor een flinke gemoedstoestand verbetering kan zorgen

 

Bedankt alvast

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pfffffff , heb helaas de kennis niet in huis om jullie te helpen , maar hoop met je mee dat er hier mensen zijn die dit lezen die je verder kan helpen .

Heb zelf M.S. , en weet inmiddels dat soortjes qua pijnbestrijding bij vele weer een andere uitwerking hebben .

Sterkte Lostchild .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank H-l :tu

 

Net 2u (ENG) hosanna verhalen gelezen mbt cure for en dan klik je op een linkje 'is it really'?

Wel opgepikt dat een extreme hoge aanvang dosis (hiermee bedoel ik niet hoeveelheid maar % THC en de rest) snel duidelijk kan maken of het wat is of niet.

Veel studies laten op witte bloedplaatjes meting een zeer aanzienlijke daling zien na starten van een olie kuur maar maakt het qua toediening (vies, bitter, in keel hangen, last van maag) wel weer ingewikkelder om het zo geconcentreerd mogelijk te krijgen of ze moet een flesje per dag leeg slurpen en die olie kan dan weer op de ingewanden slaan.. deels honing of een andere olie inzetten?

 

High powered THC en CBD levels (niet getest maar mijn persoonlijke ervaring met) zijn ruim voorradig in de Katastrofala, de s5 an zich

zit zeer hoog in de THC, jammer dat ik niks weet over de AMG levels waar ik de s5 mee gekruist heb (die kruising is wel ter ziele).

 

Zoveel vragen en zo weinig inhoudelijke info over hoe toe te dienen rekening houdend met wat de patient zelf aan geeft, iets wat je misselijk maakt en bitter is mist al een placebo effect weetjewel :ph34r:

 

Fuck ingewikkelde materie en doe ik er goed aan gaat vooral door mijn hoofd nu :wacko:

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Denk dat olie in combinatie met een eventuele agresieve behandeling wel voordeel heeft omdat bij een agresieve behandeling je honger wegneemt en misselijkheid toeneemt, en in zo'n geval kan het wel helpen om voldoende voedingsstoffen zowel binnen te houden als gewoon zin hebben om iets te eten en dat bevordert dan weer een herstel.

 

edit: Met transfusies bedoel je beenmerg (stamcellen)? Of bloed?

 

Maar veel sterkte toegewenst naar jou en je moeder en familie

Edited by alkaline

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze krijgt geen behandeling meer anders dan een transfusie, ze is uitbehandeld dus een combi zal niet meer op gaan vrees ik :(

 

Weet van mezelf wel dat ik door canna gebruik in staat ben om te blijven eten en zo nog heel wat meer ongemerkts en dat lees ik ook terug in al die ervaringdeskundige verslagen.

 

Waarom zijn dit soort dingen nog steeds illegaal in NL vraag ik me af, je moet het allemaal zelf zien uit te vogelen (met als gevolg dat men eerder via Facebook ergens aan begint want Facebook is de waarheid toch) en als 3e moet je vaak bergen over voordat je ergens komt (als je al mans genoeg bent).

Als je nu gewoon met de arts in overleg kon: uitbehandeld.. en dit dan.. test het en zet het in en vinger aan de pols zoiets.

 

Shit :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bloed transfusies voor zover ik vd arts begreep, info die mijn zusje en ik hebben is niet zo heel veel (nog), ook onbekend hoe het zit met aantasting organen/in beenmerg zittende cellen ed en ik ben ook niet in de positie om hier zomaar navraag naar te doen (klinkt raar maar als je geen contactpersoon bent blijft het aan de arts of hij/zij je informeert).

 

Wel lees ik op i-net dat ze in onderzoek zijn behandeling 70jr maar de 'reguliere' behandeling houdt op bij 55 of 65

 

bron

 

Genoeg bewijs dat inzet van canna werkt (gemeten terugdringing, afname witte bloedcellen) uit heel betrouwbare bron (dus niet Rick).

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas kan ik je niet helpen, veel sterkte gewenst en hopelijk heeft je moeder baat bij cannabis olie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb een opzet plannetje:

Olie maken van Katastrofala en de s5 en dit in een ratio van 50/50 aanlengen met een mix van milde olijfolie en honing.

 

Alleen olijfolie kan weer klachten op spijsvertering geven (denk ik dan zo) maar maakt ook minder verdunnen lastiger omdat het dan al snel bitterder wordt, ik heb zelf wel eens olie met honing gehad/gemaakt en daar is die spike dan wel uit die je met olijfolie en minder verdund nog wel kan hebben.

 

Zeer kort koud getrokken olie (s5 x AMG) wil ik dan daarna gaan verstrekken om dit tussen de 'kill and destroy' behandeling ook te kunnen druppelen voor instant reliëf danwel een gemoedsverbetering.

 

Het is al een tijdje geleden dat ik olie heb gemaakt, nu heb ik nog wat spuitjes in de koelkast van 2014 en ik vraag me of dit nog goed inzetbaar is?

Altijd in dat steriele spuitje gezeten en koel bewaard in de koelkast.

 

Dan zou ik dat vandaag namelijk nog kunnen gaan versturen omdat een nieuwe batch maken toch wel enige tijd kost (incl. zelf even testen), een dag of 2 ben ik daar zo aan kwijt.

 

Beginnen met 3x daags 5-10 druppels onder de tong en dit zien op te bouwen naar 10-15 druppels 3 maal daags lijkt mij een aardige insteek en dan na een week gebruik (en gewenning aan de olie) een test doen op bloed via de (huis) arts?

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

wat een nare toestand, so sorry.

 

beter gebruik je sesamolie, beter voor het buikje en een prachtige opname.

en misschien wat marokaanse hasj erbij voor de cbdtjes?

 

natuurlijk kan er geruild worden, dont forget!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

thnx weetje

 

Sesam olie vd eko winkel of mag het ook vd AH zijn?

En nog een aanrader waar het op de honing aan komt?

 

Marokkaanse hash is hier ver te zoeken in het dorp al zou New Balance misschien wel wat hebben, ik kan daar vandaag niet naar toe (het gaat sinds tijdje stuk minder met mij, niet gerelateerd aan dit) dus dat zou wat worden vd volgende batch die ik maak.

Ik moet dan nog wel ff op zoek hoe ik de hash erbij voeg, in de alcohol of oplossen in de olie zelf?

 

Aan wat zou ik moeten denken qua hash want ik ga zelf altijd vd nepal of als het er is een citralletje want dat doet voor mij wonderen op pijnverdrijving gebied al gebruik ik niet vaak hash (lees kom nooit meer in een CS).

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vervelend man, ik hoor het maar al te vaak...

 

Wij gebruiken 100% biologische hennepzaad olie rijk aan Omega 3,6 en 9, deze is hier te verkrijgen.

 

https://www.hennepolie.nl/bio-hennepolie/?gclid=Cj0KEQjw6am-BRCTk4WZhLfd4-oBEiQA3ydA3rBzmsqBcvFvY317-j0qmgAW5upC56RPXNqmyphXq1UaAul18P8HAQ

 

Daarbij gebruiken wij soms ook hash of concentraat net wat de kwaal inhoudt. Gewoon door de olie mengen en na 24 uur is het compleet door de olie opgenomen en klaar voor gebruik.

 

Wij draaien wel alles in eigen beheer vanaf het zaadje of stek tot aan het draaien van de hash of persen van de solvent free rosin concentraat, daarvan maken we verschillende soorten olie voor meerdere patienten, ook met de kwaal van je moeder.

 

Sterkte @LC

 

Pg

Edited by Poldergrower
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

thnx PG

 

materialen aanwezig, kunde ook, alles ook hier in eigen beheer maar ff zoekende omdat de te bestrijden kwaal buiten mijn kennis ligt (ik werk er hard aan)

 

die hennep olie heb ik ervaring mee maar ivm houdbaarheid kies ik daar niet voor, zelf gehad dat de olie ranzig werd daarmee.

 

inmiddels bio honing en een wat betere sesam olie gescoord dus ik kan aan de gang en dan morgen 1st zelf even de olie testen voordat ik het op de post doe

 

wat is de ervaring inzet olie bij jullie leukemie patienten en, mocht de olie wat doen en bestaat er behoefte aan contact met een ervaringsdeskundige/lotgenoot (na wederzijdse instemming of course):

waar zou mijn moeder zich dan kunnen melden? ik laat haar sowieso contact op nemen met de PGMCG want daar zit ook meer kennis/ervaringsdeskundigheid dan bij de reguliere medici of zo op i-net.

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je kunt een stukje hash maken, wat blad of bud uitschudden. (Shitshaker) Ook kun je de rosin techniek (haar straightner) gebruiken voor wat concentraat. Dit levert zeer zuivere solvent free concentraat op, instant en zeer rendabel. Ready to use in de olie binnen 24 uur.

 

Onze alchohol moet minimaal 3 weken staan om de wiet goed te laten opnemen, zoals stichting Mediwiet.

 

2 patienten zijn inmiddels genezen met de olie, 2 patienten draaien op volle toeren...conclusie:

 

De olie kan niet rijk genoeg zijn maw er moeten zoveel mogelijk verschillende soorten aan cannabinoide in gestopt worden en het liefst van plantaardige bodem, ieder ander enkelzijdig product werkt maar 20/30%.

 

Pas trouwens op met praten/vragen om of over olie....! HET HEEFT MIJ ONDER ANDERE EEN BAN OPGELEVERT!

 

Pg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je zou een goede BHO kunnen(laten) maken ,en die oplossen in licht aan gewarmde sesamolie.

Dan heb je minder bitter spul,eventueel kun je er een glaasje warme melk achteraandrinken of lekkere warme choco met slagroom om alles een beetje door te spoelen.

Ze zal waarschijnlijk grotere hoeveelheden moeten nemen,80 gram in twee maanden?

 

Eveneens kan ik je de turkey-tail mushroom aanraden,die is gedroogd te koop in capsules.

Ze zal 8 capsules per dag daarvan moeten nemen,gedurende die twee maanden.

Chaga thee werkt immuun systeem regulerend,en deze zogenaamde berkenweerschijnzwam helpt ook tegen ongemakken op de maag en als anti-viraal anti oxidant middel.

4x per dag een kopje thee hiervan.

 

Deze methoden moeten gewoon samen met de gangbare medische wetenschap genezing kunnen brengen.

 

Probeer het inieder geval,en veel suc-6.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik vraag niet om olie of aanverwant PG maar om wat meer achtergrond info/ ervaringsdeskundigheid, ben zelfvoorzienend genoeg wat dat aan gaat maar bedankt vd waarschuwing.

 

Nu ik die zin zo teruglees lijkt het inderdaad een vraag om dus ik heb het aangepast.

 

Overigens heb ik in de vriezer nogal wat achter de hand wat bij elkaar weer een batch op zal leveren maar los per soortje veel te weinig is

Ik denk dat ik 60ml kan produceren met wat ik nu heb aan materiaal en ik heb nog wat ready to go in de koelkast waar ik eind vd middag de 1e 2 flesjes mee ga maken.

 

Mbt wat je meegeeft aan hoe geconcentreerd kan ik wat mee.

 

'Toevallig' heb ik een spuitje lang getrokken liggen (geen 3wk maar wel 2 als ik het me goed herinner vd Katastrofala).

Die gaat er dus als 1e aan en ook lijkt mij dan dat het mixen van wat soortjes ipv zo puur mogelijk van 1 soort de lading beter dekt.

 

@ collie

BHO gaat niet, mijn wereldje is erg klein wat dat aan gaat

grotere hoeveelheden hangt er natuurlijk ook vanaf hoe eea wel/niet aan zal slaan maar op een gram per dag reken ik toch wel (verdund tot 50% wat neer zal komen op een ml of 2-2.5 pdg).

Gelukkig heb ik met 8wk zelf weer primo materiaal en tot die tijd kan ik wel genoeg maken van wat ik nog heb.

 

Wat je aangeeft aan kruiden en die mushroom ga ik proberen me wat meer in te verdiepen, nu loopt mijn hoofd nogal over van alles, de whiplash warrigheid slaat toe, ik ben met 200 dingen tegelijk bezig en extreem frusti bij alles wat ik doe want ik doe namelijk zga als niks :head_hurts_kr: :wacko:

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas kan ik je niet helpen, veel sterkte gewenst en hopelijk heeft je moeder baat bij cannabis olie.

 

thnx man :tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welke vorm van leukemie?

 

Ik ben al 8 jaar leukemie patient (CLL)

 

Als het over maanden gaat denk ik ALL?

 

Ik zou ricks methode aanhouden en dan in capsules doen.

Edited by bruinevingers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Capsules is niet nodig, druppelen onder de tong is afdoende.

 

Pg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welke vorm van leukemie?

 

Ik ben al 8 jaar leukemie patient (CLL)

 

Als het over maanden gaat denk ik ALL?

 

Ik zou ricks methode aanhouden en dan in capsules doen.

 

ALL (voorzover ik me daar met mijn beperkte kennis en info over uit kan laten).

 

Capsules geven bij een gevoelige maag/spijsvertering bij vrijkomen vd extreem bittere pure olie toch juist verschijnselen?

Ze heeft voor zover ik weet geen direct probleem met de slijmvliezen (ze kon sigaretten roken) dus opname via die zijde zou dat altijd omzeilen (mits goed aangelengd)?

 

Ik houdt het in ieder geval in het achterhoofd van die capsules (welke gewoon online te bestellen zijn denk ik?)

thnx vd tip en zelf ook veel sterkte en succes met de battle tegen.

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok inleiding gehad:

Te beginnen met de leukemie: als mijn olie bijvoorbeeld verontreinigt zou zijn met een schimmel kan dit dan radicaliseren?

Welke dosis en juist maken van ICE of lang trekken start materiaal voor diepere werkzame stoffen voor de leukemie?

Puur doseren en opbouwen alla Rick of aanlengen met olijfolie (vooral vanwege de smaak die olijfolie)?

 

Dit allemaal in heel korte tijd uit gaan zoeken is me net ff te ver (lees ik kan het gewoonweg niet met mijn eigen klachten).

Ze mag maandag naar huis en ik wil dan dat er een flesje via de post aangeleverd kan worden daar zodat ze meteen kan beginnen.

 

Heeft er iemand ervaring mee zodat ik in ieder geval een handvat heb welke kant ik op moet?

Heb wel eerder iemand ondersteunt aar dat was niet zo dichtbij en een andere diagnose (COPD) waar de kwaliteit van leven enorm is toegenomen.

 

Momenteel heb ik aan soortjes om te verwerken:

Katastrofala (kruizing s5 x Herijuana)

s5

s5 x AMG een aardig up haze achtige die misschien in lichtere dosis voor een flinke gemoedstoestand verbetering kan zorgen

 

Bedankt alvast

 

Schimmels kunnen niet tegen alcohol, maar sommige schimmels maken sporen aan die wel tegen alcohol kunnen, waar zij dus flink last van zou kunnen krijgen, dus de wiet of hash zo schoon mogelijk.

Aanlengen zou je het beste met rijsteolie of een andere neutrale smakende plantaardige olie kunnen & dat icm bv vruchtenyoghurt voor de lekkere smaak.

 

In dit artikel staan nog wat andere cannabinoiden die werkzaam kunnen zijn tegen leukemie.Sterkte verder.

 

http://www.leafscien...ew-study-finds/

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bedankt vd info konopi :tu

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Graag gedaan lostchild & nogmaals sterkte verder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nog een halve liter tinctuur, deze heeft 3wk getrokken toen ik het maakte en staat in de koeling.

Kan ik deze tinctuur niet gebruiken als alcohol voor de nieuwe batch olie of gaat dan veel wat in de tinctuur zit verloren?

Dat de in overvloed in de tinctuur aanwezige cannabinoiden zich gaan binden aan de olie en het net dat beetje extra power kan geven?

Ik zal dan wel op zeer lage temperatuur de alcohol uit de olie gaan verdampen met mijn water distiller om verlies te beperken.

 

Ik moet wel alcohol terugwinnen want iedereen is terug van vakantie waar ze me paar wk terug nog vroegen of ik likeur ging maken dit jaar en ik beleefd afsloeg :|

 

Een hash uit de CS scoren is vd lijst omdat ik geen weet heb van de zuiverheid en dit heel verkeerd uit kan pakken zonder actief immuun systeem :excl:

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij verdamping onder lage temperatuur krijg je geen omzetting van cannabinoidenzuren naar cannabinoiden. Je behoudt wel de terpenen, maar er wordt niks omgezet of je moet het in tweeën splitsen, nml een koude verdamping & een warme verdamping & dan uiteindelijk bij elkaar voegen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoe bedoel je dat, warme en koude verdamping samenvoegen?

Ene helft aan de atmosfeer uit laten dampen en andere helft in de Easy Maker (water destilleer) en daarna mengen?

 

Maar goed dat ik nog niet gestart ben, de 96.8% ligt in de vriezer waar ik nog een verrassing ontdekte nml. een 2ltr bak high grade knip (gemixt van 3 oogsten waaronder s5, Katastrofala en AMG) waar ik dacht dat er nog maar 1 stond met een beetje KF roze knip erin :jump:

Edited by lostchild

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...