Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Vorig jaar heb ik voor het eerst een paar planten in mijn tuin gehad, en dat was veel te leuk om het niet nog eens te doen 😉

 

Vorig jaar had ik een big bud autoflower die het goed deed tot een zware hagelbui haar de kop kostte. In de zomer had ik een diesel haze auto die wel helemaal gelukt is. Toch een half jaar lol van gehad!!

 

Dit jaar heb ik zaadjes voor AK auto, auto Ultimate, lowryder 2 auto , Northern lights auto en amnesia auto in m'n laatje.

 

Het plan is om er een paar op locatie af te bloeien en een paar in mijn eigen stadstuintje, maar dat moet wel een beetje stealthy.

 

In afwachting van mooier weer heb ik alvast een paar zaadjes van een big bud herma die ik vorig jaar ook had staan. Ze zijn alvast ontkiemd en eentje is al boven gekomen. Het is vooral voor de sport, deze plantjes, maar kan het volgens jullie lukken? Ik post zo gauw mogelijk wat foto's

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dankjewel!

 

Heeft iemand een idee welke soort die ik gekocht heb het minst geur geeft? Ik woon in Antwerpen, en onze geliefde burgemeester doet aan nultolerantie

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeker weten! Jullie hebben een rooie feestburgemeester, wij een bruine zuurpruim. Misschien moet ik eens een cake voor hem bakken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit was het resultaat van mijn eerste kweekje vorige zomer.

 

Diesel Haze Auto. Ik was er zelf erg tevreden over. Lekkere stinkerd ;-)

 

gallery_40771_18117_561340.jpggallery_40771_18117_650611.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan ik de titel van mijn verslag trouwens nog aanpassen?

 

Als journalist zou ik wel mogen weten dat "Doen wietplanten aan Plasseks?" (bijvoorbeeld) meer leeslustigen aantrekt dan "Tweede Kweekje".

 

Ik geloof dat ik wel een trekje kan gebruiken :vape: Ben al een maand knipafval aan het verdampen, want tabak doe ik niet meer en de wiet is op...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die Auto Diesel Haze ziet er best lekker uit ^_^

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gaf die diesel dan niet veel geur af?

 

Dat deed ze zeker! Maar toevallig was ik met vakantie toen ze volop in bloei ging, en toen heeft ze dus drie weken bij een vriend gestaan. Zal dit jaar niet lukken helaas. Vandaar mijn vraag.

 

Big bud gaf geen enorme geur af, maar die was zwaar geraakt door de hagel, dus dat was maar een halve plant.

 

Heeft er iemand weet van auto's die niet sterk ruiken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die Auto Diesel Haze ziet er best lekker uit ^_^

 

Vond ik absoluut wel, maar ik ben niet echt objectief, natuurlijk De lekkerste wiet is je eigen wiet, zo is gebleken!

 

Dit jaar wil ik dolgraag genoeg oogsten voor een heel jaar zonder zorggen. Echt veel heb ik gelukkig niet nodig. Daarom ook de gok met twee plantjes in Frankrijk, waar er helaas niemand voor zal zorgen.

 

Normaal gesproken worden het

 

1 x amnesia xxl auto van dinafem

1 x AK auto van blimburn seeds

 

In een 15 liter pot met plagron light mix. Benieuwd of dat wat wordt. Een gebrek aan zon zullen ze alvast niet hebben. Als de beestjes er nu nog afblijven...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kleine update met foto's!

 

De vakantieplannen in Frankrijk zijn voorlopig afgeblazen, dus heb ik nu vier meisjes in m'n achtertuin

 

 

gallery_40771_18117_725447.jpg

 

Deze drie: onderaan de Amnesia XXL Autoflower, in het midden AK Auto en bovenaan Big Bud Auto (de oudste van de drie)

 

 

gallery_40771_18117_851400.jpg

Amnesia van wat dichterbij

 

gallery_40771_18117_521860.jpg

AK, die de Big Bud al bijna heeft ingehaald qua ontwikkeling! (zit bijna een week tussen)

 

 

gallery_40771_18117_588504.jpg

 

Big Bud, die op 1 mei is geboren

 

 

 

Gisteren een leuke verrassing: plots zag ik een kleine Diesel Haze Auto haar kopje boven de grond uitsteken. Die wilde eerder niet ontkiemen, maar ik had haar toch maar in de grond gestopt. Dat bewijst nog maar eens dat de natuur haar zaak jes prima voor elkaar heeft ;-)

 

gallery_40771_18117_1385605.jpg

 

 

En nu... hopen dat de zon blijft schijnen! De voorspellingen zien er alvast niet geweldig uit voor de buitenkweker.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gewoon laten staan en natuur ze gang laten gaan regen of niet haha. Misschien kun je mijn oude verslagjes eens bekijken voor de lowryders, erg leuke plantjes.

 

Ik schuif aan.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey hallo, blij te horen dat er in elk geval een paar mensen mee lezen!

 

Ik beschouw het huidige rondje stiekem als een doorgedreven oefening voor de tweede ronde auto's, waarbij ik vooral uitkijk naar de auto Ultimate en de northern lights auto.

 

Daar begin ik over een paar weken mee, als ik alles goed gaat. Maar ik kijk er wel weer van op hoezeer dat kweken me boeit. Ik bedoel maar: het is eigenlijk te gek voor woorden om te staan kwijlen bij een zaailing, maar dat doe ik dus toch. En het is elke keer verschrikkelijk dat het zo vreeeeeeeselijk langzaamaan gaat, die eerste weken. Maar we leren bij! Ik pruts vooral veel minder aan m'n plantjes uit ongeduld, dat scheelt!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja geduld is niet een makkelijk spelregel in deze hobby :rolleyes:

Je hebt 't virus goed te pakken! :whistle:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat kan je wel zeggen! Ik heb ergens anders op het forum gelezen dat de zaadjes van een hermaplant meestal nieuwe herma's opleveren. Kunnen er iemand dat bevestigen uit eigen ervaring?

 

In dat geval moet ik mijn big bud namelijk extra goed in de gaten houden...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helemaal waar, uit eigen ervaring.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ozzoes: bedankt voor je reactie! Is dat 100% herma kindertjes? In dat geval kan ik hem beter nu om zeep helpen, toch? Of vindt er iemand dit vraagstuk spannend genoeg om het samen met mij te volgen? Hij/zij blijft alvast een beetje hangen in zijn ontwikkeling. Net als zijn vader/moeder vorig jaar. Toen had ik zitten klooien met foute tl-buizen... een risicofactor, toch?

 

@wessel: dankjewel! Vind het leuk om een beetje gelijk op met je te gaan. Vandaag was eindelijk een echte zonnige dag, en de AK is duidelijk aan een groeispurt begonnen. Ook de afbeelding gaat lekker. Las bij wietzaadjes.nl dat dit een boom van 1,5 meter zou kunnen worden. Zou me verbazen, maar ik zou er geen nee tegen zeggen als de toppen in dezelfde verhouding zijn

 

Ga wel een van m'n plantjes bij een vriend stallen, dat was vooraf zo afgesproken. Maar ik weet nu al dat het een lastige keuze wordt.

 

Wat zouden jullie doen? Ik neig naar de diesel haze, want die heb ik vorig jaar al gehad. Maar die is nog te klein om zeker te zijn dat het geen Mongoolse wordt. Ziet er voorlopig een beetje scheefgetrokken uit, maar ik geef haar een kans.

 

Zit overigens te genieten van mijn eerste wietje in een maand of twee. Heel anders qua smaak in mijn verdamper dan in een joint, maar het effect is heerlijk relaxed! Tabak wil ik echt niet meer doen, maar het blijft ze ook vraag of ik gewone joints niet te veel ga missen. Op dit moment 32 of 33 dagen zonder tabak.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zo.. knap man!

Ik rook ook met tabak. maar zit ook al tijden zo'n vaporizer te overwegen aan te schaffen.

Wil eigenlijk ook wel van het roken af. Maar je kunt wel stoppen met roken, alleen als je dan nog elke avond 1 met tabak draaid schiet het niet op. Als je die vap. gewend bent wil het misschien beter lukken om te stoppen met roken?

 

 

Als je zeker weet dat de moeder een herma geweest is.. dan is de kans heel groot dat het niets word. Maar weggooien kan altijd nog toch? Als je aan ruimte gebrek hebt zou ik hem persoonlijk weg doen. Maar maakt hier niet.. dan schaad het niet toch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stoppen was mij alvast niet gelukt zonder die verdamper. Ik heb mezelf een maand lang gesust met het verdampen van knipafval. Helemaal niet zo pijnlijk als blaadjes roken, trouwens!

 

Kan je zo'n vaporizer van harte aanbevelen. Alleen... ze kosten wel wat. Voor minder dan 200€ heb je er niet echt een goeie, denk ik. Ik heb in elk geval een hoop research gedaan en mijn exemplaar al flink uitgeprobeerd, dus laat maar horen als je vragen hebt.

 

O ja, wat de big bud betreft: ik zal hem een kans geven, en dan zien we inderdaad wel. Ik reken er wel op dat jullie mee letten op eventuele klootjes, want dat vond ik vorig jaar best lastig te zien. Kan ook moeilijk anders, als het je eerste plantje is. Maar hij leek totaal niet op z'n zus, dus dat zegt wel iets hè.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leuk dat je de BigBud een kans geeft. een banaantje zie je zo over het hoofd. In de bloei periode zul je de hele plant om de paar dagen even bij langs moeten lopen denk ik..

 

Welke type vaporizer heb jij als ik vragen mag? ^_^

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb de Arizer Solo gekocht, zeker niet het meest flitsende model, maar wel oerdegelijk. En met instelbare temperatuur. Het belangrijkste nadeel - maar ik ben zeker geen specialist - is dat je er niet zo snel dikke rookwolken uit zal toveren. Wat niet wegneemt dat je er lekker high van wordt :likken:

 

Je moet wel helemaal opnieuw 'leren' roken. Als roker heb je de neiging om harder te hijsen als je meer damp wil, maar dat werkt dus niet. Moet mezelf daar elke dag weer aan herinneren.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...