Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Dzuidkweker

Dzuidkweker

Recommended Posts

Hoi allemaal, ik ben Dzuidkweker. Ik ben een jongen van 23 jaar, rook nu zo'n 6 jaar en ben altijd al trouwe klant geweest bij een shop in Den Bosch.

Al langere tijd heb ik zitten denken aan een eigen plantje, maar het kwam er steeds niet van. Tot dit jaar, nu heb ik 5 plantjes in de tuin staan. Het zijn 5 northern lights planten en ze zijn nu ongeveer een meter qua lengte.

Achteraf gezien ben ik wat laat begonnen (medio mei heb ik de zaadjes ontkiemt) en heb ik ze wat laat verpot. Toch doen de dames het, gezien het mijn eerste keer is, niet slecht.

Ik heb totaal geen groene vingers, hoewel ik er nu toch wel passie voor begin te voelen. Er gaat dan ook geen dag(deel) voorbij zonder dat ik met de dames bezig ben. Al is het maar fora doorspitten naar informatie.

Ik ben een typische beta-man. Ik houd van getallen, exacte vakken zijn mijn ding. Ik ben gespecialiseerd in Wiskunde, maar Natuurkunde en Scheikunde liggen mij ook. Ondanks dat het veel samenhangt met Scheikunde, was ik nooit zo'n ster in Biologie en dat is nu net erg jammer. Toch brengt de Scheikunde kennis voordelen met zich mee bij het lezen van informatie over het kweken.

Als mijn eerste kweek afgerond is (hopelijk met wen goed resultaat) ga ik volgend jaar misschien wel een guerilla kweekje starten, naast mijn eigen 5 in de tuin. Het is nu vooral veel leren. Leren door te lezen en vooral door te doen.

 

Mijn doel is om op dit forum veel bij te leren en mijn ervaringen te delen. Wie weet helpt dat de andere nieuwelingen ook.

Ik zal dus wel redelijk wat vragen hebben, maar dat komt gewoon omdat ik het erg graag wil leren.

Ook zal ik een kweekverslag gaan maken, ondanks dat het begin mist, zodat iedereen kan bijhouden hoe het er mee staat en eventueel feedback kan geven.

 

Ik heb er in ieder geval zin in om veel te leren in deze gemeenschap.

 

Als jullie vragen hebben hoor ik het graag.

 

Later!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...