Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Boosie

Strengere Maatregelen Thuisteelt In Parkstad

Recommended Posts

 

De burgemeesters van zes gemeenten rondom het Limburgse Heerlen hebben afgesproken gezamenlijk strenger op te treden tegen wietteelt aan huis en druggerelateerde overlast. Woningen waar een kwekerij wordt aangetroffen kunnen gelijk voor drie maanden gesloten worden.

 

De gemeenten Landgraaf, Brunssum, Onderbanken, Voerendaal, Nuth en Simpelveld hebben dit afgesproken. Ze vallen onder dezelfde basiseenheid van politie.

 

De burgemeester van Brunssum, Luc Winants, was groot voorstander van deze samenwerking. ‘Burgemeesters bijten hun tanden stuk op deze problematiek. Den Haag kijkt de andere kant op. Minister Opstelten zei onlangs nog net niet: ‘Je sopt het je maar op'. Dan kijk je wat je lokaal nog wel kunt doen. Hiermee zeggen wij: tot hier en niet verder.’

 

Waarschuwing

 

Hoewel een woning in een keer gesloten kan worden, zijn er wel uitzonderingen mogelijk waarbij eerst een waarschuwing gegeven wordt. Het gelijk sluiten van een woning is juridisch omstreden. Onder meer omdat verhuurders ook  financieel getroffen worden door zo’n maatregel.

 

Daarom is het ook dat de gemeenten verschillende gradaties hebben om tot een beslissing te komen. Zo geeft Heerlen betrapte bewoners eerst een waarschuwing. Voerendaal sluit bij ernstige overtredingen gelijk. Landgraaf laat verzwarende omstandigheden -(brand)gevaar, hoeveelheid planten, overlast en verloedering van de omgeving, negatieve invloed op het leefklimaat- meewegen in de afweging om een woning te sluiten.

 

Bron : http://www.crimesite.nl/nieuws/drugs/29107-strengere-maatregelen-thuisteelt-in-parkstad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed voor de prijs :likken:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tis hier vrij rustig, zitten ze nu daar dat homotaskforce?

Share this post


Link to post
Share on other sites

-Dat de gemeentes de pers gebruiken om het voetvolk tegen de telers op te zetten is laag.

-Dat de pers hieraan meewerkt is een schande (objectief/subjectief)

-Dat het voetvolk er dan vervolgens intrapt geeft aan hoe onozel mensen kunnen zijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is oorlog he, een oorlog tegen drugs. En bij iedere oorlog hoort propaganda.

 

Pers doet niet veel meer dan berichten van AP, Reuters en de lokale overheid afdrukken en omranden met reclame. Die hebben nl aandeelhouders die winst willen zien en winst maken doen ze door dure krachten zoals 'onderzoeksjournalisten' te ontslaan totdat er geen 1 meer rondloopt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij iedere oorlog hoort buit, en de buit voor Ivo is dat hij contracten aan hennepteams kan uitdelen als de vraag en roep erom maar groot genoeg wordt geschilderd in de Televaag.

Sateliet, drone, IR-scanner, allemaal betaald van uw belastingcenten om een graag en volop geconsumeerde concurrent van alcohol en kritikloos denken de nek om te draaien.

Laat dan ook duidelijk zijn dat de prijzen door verbod zijn opgeschroefd.

Voeg dan de crisis aan het geheel toe , en zie hier een ideaal recept om werkelijk Jan en Alleman in de kweek te betrekken.

De Catch22 /"Mexican Standoff" bevindt zich dan in de staart van dit verhaal: in een land waar 30% van de kansarmeren een paar planten zet en daar brood aan kan verdienen zal dat percentage op gristelijk/rechts stemmen in plaats van groen links, simpelweg om het verbod , en daarmee hun broodwinning veilig te stellen.

 

in de volgende aflevering van "hoe verziek ik als Ivo een land doelltreffend en eenvoudig" een methode om bonnetjes kwijt te raken , en "hoe maak ik een Fred Teeven tot mijn ballenlikkende bitch?"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het venijn zit hem duidelijk in de staart.

Die laatste vraag is niet zo moeilijk trouwens, daar heeft Ivo weinig voor hoeven doen. Teeven moet wel flink hielen likken en konten kussen om zijn broodwinning veilig te stellen. Het is al verdacht als je in een grote zaak één iemand vrijlaat, die vrij snel wordt geliquideerd en als vervolgens blijkt dat je ervan uit gaat dat dat nou juist zeker is uitgesloten. En dan het voorspelbare: "Ik kan me er niets van herinneren." Dat is wel erg makkelijk he. En nu komt het: Als je er je niets van kunt herinneren, hoe kun je dan met zekerheid stellen dat je geen meineed hebt gepleegd en naar eer en geweten hebt gehandeld? Teeven herinnert zich dus wel voldoende om die bewering te doen. Hoe dan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
"de buit voor Ivo is dat hij contracten aan hennepteams kan uitdelen"

Ja, zo werkt het helemaal!

De Telegraaf schrijft een dom stukje. Ivo reist daarna het land af met een koffer vol contractjes voor hennepteams om die overal te laten tekenen. Hij keert terug en krijgt een aai over zijn bol van Rutte, omdat iedereen nu VVD gaat stemmen, want ze verdienen nu meer met hun illegale wietplantjes, omdat het risico groter is en de prijs is opgedreven.

 

REDUCTIONISTISCHE STEMMINGMAKERIJ :thumbsdown:

 

 

Het Limburgse lokale beleid is juist een consequentie van de talmende houding van de Haagse plucheklevers. Dat staat ook aan het begin van het draadje.

Edited by Shemi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hij zegt, dat ze niet achterlijk zijn in Heerlen.

Dit moet toch een misverstand zijn, want als je niet onderkent dat juist door alle repressie de problemen veroorzaakt worden en deze zelfs nog gaat intensiveren,in plaats van de materie oplossingsgericht te benaderen, dan heb je het niet goed begrepen en ben jezelf onderdeel van een criminele organisatie geworden ,waarvan de kosten op de samenleving worden afgewenteld.

 

Het is heel simpel, geen verbod geen problemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Wel problemen voor hun, kennen ze nml geen geld verdienen, want daar draait het om voor hun.(politiek)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Het is heel simpel, geen verbod geen problemen.

 

Amen.

 

Maar schrijf je nou het woord 'oplossingsgericht' in een zin waarin het onderwerp een regent is? :no Dat is niet hun business-model, Philips maakt ook geen lampen die 100 jaar branden want dan verdienen ze niks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...