Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

Sign in to follow this  
Guest elmanito

Paus: "legalisering Drugs Heeft Niet Gewenste Effect"

Recommended Posts

Guest elmanito

Paus Franciscus heeft vandaag de legalisering van recreatieve drugs een gebrekkig en gefaald experiment genoemd. Daarmee mengt de kerkvader zich in een debat dat wereldwijd woedt.

De paus verklaarde tegenover een conferentie van drugsspecialisten in Rome dat zelfs de geringste pogingen om recreatieve drugs te legaliseren "niet enkel twijfelachtig zijn vanuit wettelijk standpunt, maar ze hebben ook niet de gewenste effecten";

 

"Druggebruik los je niet op met drugs"

Het verschaffen van drugs aan verslaafden lost het probleem volgens de paus ook niet op. "De is eerder een verholen manier om zich aan het fenomeen over te leveren", stelde hij.

 

"Laat het me zo duidelijk mogelijk stellen: het probleem van druggebruik wordt niet met drugs opgelost!".

 

Het is niet de eerste keer dat de paus uithaalt naar het "kwaad" van drugsverslaving, hij heeft ook verscheidenen ontmoetingen met drugsverslaafden gehad. Toen hij aartsbisschop van Buenos Aires was, wijdde hij veel tijd aan de zorg voor verslaafden.

 

Vorige maand werd het in Uruguay, buurland van Franciscus' geboorteland Argentinië, legaal om marihuana bij de apotheek te verkopen. Wiet is inmiddels ook legaal in de Amerikaanse staten Colorado en Washington, later dit jaar wordt over de legalisering van wiet gestemd in Oregon. In ons land iqs het verhandelen van cannabis illegaal, maar je mag wel één wietplant in je bezit hebben.

 

bron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laat de paus alsjeblieft helemaal z'n mond houden... Als we het daar over moeten hebben zijn we nog lang niet uitgesproken.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

beetje over drugs beginnen te emmeren , terwijl zijn kerk vol zit van de schuinsmarcherende smeerlappen.

 

hij die zonder zonde is werpe de eerste steen

 

de paus mag zijn mond houden

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

de paus kan mijn kont kussen

 

 

 

 

En God zeide: Ziet, Ik heb ulieden al het zaadzaaiende kruid gegeven, dat op de ganse aarde is, en alle geboomte, in hetwelk zaadzaaiende boomvrucht is; het zij u tot spijze!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In België geloven ze nog heilig in de Paus.

In Nederland ligt het Sinterklaasfeest onder vuur,

en Carlo Boschard speelt nu de witte schimmel, die ineens spontaan begint te praten.

De cannabisgebruiker krijgt de zwartepiet toegespeeld.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

dus een druif die net heeft gezegd dat zo'n 2 % van zijn geestelijken niet van kinderen af kunnen blijven

gaat ons nu iets leren over drugs???

 

 

WHAHAHAHA

man, je bent niet wijs!!!!

Zak met pij en al

door het ijs!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier gaat het al fout: Drugsgebruik wordt als een probleem gezien. Het is geen probleem, het is een eigenschap of zo je wilt een verschijnsel van de mensheid. De mens heeft altijd gebruik gemaakt van middelen om een roes te krijgen, dat was al zo in de steentijd. Ontsnappen uit de werkelijkheid.

 

`Godsdienst is opium voor het volk`, want ook een ontsnapping uit de werkelijkheid.

 

Eat that, Frans. Maak je liever druk om de moordpartijen die in naam van jouw god werden en worden uitgevoerd. Of roep op z´n minst dat jezuietentuig eens tot de orde.

 

V

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paus ? Leg mij eens uit wie jij bent om te bepalen wat niet mag of niet goed is?

 

Jij zegt dus indirect dat wiet slecht is terwijl dit ook geschapen is door god. Dus jij spreekt god tegen? Hoe kan jij een paus zijn als jij niet weet wat goed of slecht is? Hoe kan jij een paus zijn als jij je tegen god z'n creaties bent?

 

Oh wacht, kleine kindertjes vingeren kan natuurlijk wel door de beugel toch? Was eerst je stront vingers voordat je begint te wijzen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laat die Jezuit maar lekker naar de hel lopen, hoop dat die bedwelmd .

Share this post


Link to post
Share on other sites

God zag dat het goed was. De paus ziet dat dus anders.

 

King James, Gen, 1:12

"And the earth brought forth grass, and herb yielding seed after his kind, and the tree yielding fruit, whose seed was in itself, after his kind: and God saw that it was good."

 

Gen. 1:26-31

26 And God said, Let us make man in our image, after our likeness: and let them have dominion over the fish of the sea, and over the fowl of the air, and over the cattle, and over all the earth, and over every creeping thing that creepeth upon the earth.

27 So God created man in his own image, in the image of God created he him; male and female created he them.

28 And God blessed them, and God said unto them, Be fruitful, and multiply, and replenish the earth, and subdue it: and have dominion over the fish of the sea, and over the fowl of the air, and over every living thing that moveth upon the earth.

29 And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat.

30 And to every beast of the earth, and to every fowl of the air, and to every thing that creepeth upon the earth, wherein there is life, I have given every green herb for meat: and it was so.

31 And God saw every thing that he had made, and, behold, it was very good. And the evening and the morning were the sixth day.

 

De paus insinueert bovendien dat drugs al zijn gelegaliseerd en dat hij hier een empirisch oordeel velt. Hij praat dus eigenlijk voor zijn beurt.

Edited by Shemi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

God zag dat het goed was. De paus ziet dat dus anders.

 

Katholieken hebben een andere bijbel.KJV wordt verketterd door deze katholieken.

 

 

Eerste vrouw van Adam Lilith die niet wilde luisteren naar Adam, maar gelijkwaardig behandeld wilde worden, omdat ze op dezelfde manier geschapen was als Adam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

+1 @elmanito

 

Paus Shemi heeft vandaag de legalisering van collectieve dwangneuroses een gebrekkig en gefaald experiment genoemd. Daarmee mengt de kerkvader zich in een debat dat wereldwijd woedt.

De paus verklaarde tegenover een conferentie van religiespecialisten in Jerusalem dat zelfs de geringste pogingen om religie te legaliseren "niet enkel twijfelachtig zijn vanuit wettelijk standpunt, maar ze hebben ook niet de gewenste effecten";

 

"Godsdienst los je niet op met religie"

Het verschaffen van religie aan gelovigen lost het probleem volgens de paus ook niet op. "Dit is eerder een verholen manier om zich aan het fenomeen over te leveren", stelde hij.

 

"Laat het me zo duidelijk mogelijk stellen: het probleem van godsdienst wordt niet met religie opgelost!".

Edited by Shemi
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paus Shemi heeft vandaag de legalisering van internet een gebrekkig en gefaald experiment genoemd. Daarmee mengt de kerkvader zich in een debat dat wereldwijd woedt.

De paus verklaarde tegenover een conferentie van computerspecialisten in Silicon Valley dat zelfs de geringste pogingen om internet te legaliseren "niet enkel twijfelachtig zijn vanuit wettelijk standpunt, maar ze hebben ook niet de gewenste effecten";

 

"Vrijheid los je niet op met internet"

Het verschaffen van internet aan computeraars lost het probleem volgens de paus ook niet op. "Dit is eerder een verholen manier om zich aan het fenomeen over te leveren", stelde hij.

 

"Laat het me zo duidelijk mogelijk stellen: het probleem van vrijheid wordt niet met internet opgelost!".

Edited by Shemi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paus Shemi heeft vandaag de legalisering van oorlog een gebrekkig en gefaald experiment genoemd. Daarmee mengt de kerkvader zich in een debat dat wereldwijd woedt.

De paus verklaarde tegenover een conferentie van wapenspecialisten in het Pentagon dat zelfs de geringste pogingen om oorlog te legaliseren "niet enkel twijfelachtig zijn vanuit wettelijk standpunt, maar ze hebben ook niet de gewenste effecten";

 

"Oorlog los je niet op met wapens"

Het verschaffen van wapens aan soldaten lost het probleem volgens de paus ook niet op. "Dit is eerder een verholen manier om zich aan het fenomeen over te leveren", stelde hij.

 

"Laat het me zo duidelijk mogelijk stellen: het probleem van oorlog wordt niet met wapens opgelost!".

Share this post


Link to post
Share on other sites

het probleem van bewuste domheid wordt helaas niet scherpe argumenten opgelost

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iemand die in een niet bestaand sprookjes figuur geloofd kan ik al niet serieus nemen

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar even wat feiten bij elkaar:

sinds de invoering van legale wiet in Uruguay ( met verplicht registratie systeem) is een deel van de gebruikers op staatswiet overgestapt

 

-de gedoogstatus van cannabis in nederland levert op dat politie niet meer voor elke joint gebeld wordt, en er ontstaat door dit nalaten van ouderwtse handhaving geen probleem

 

-legale cannabis in Colorado levert geen problemen op , sterker nog : de wiet is de beurs op gegaan

 

-op plekken waar cannabis niet vervolgd wordt blijven prijzen laag.

 

-cannabis is hoogstens een bedreiging voor de kerk.

Met cannabis is er geen instantie nodig voor bemiddeling met het goddelijke.

Cannabis is immers een enTHEOgene stof. Een stof die het goddelijke in zich herbergt ( en stimuleert Anandamine afgifte , anande is de benaming voor geluk in Sanskriet , een taal die de kerk duizenden jaren in ouderdom overtroeft.

 

- de paus is een jezuïet, deze sektarische kerkgemeenschap houdt er nogal spartaanse interpretaties op na, teneinde hun mismaakte leer van Joshua aan de man te brengen.

met een jezuïet valt niet te dollen.

Hardcore Gristenen met de hoogdletter G van Gruwelijk.

De paus is zowieso per definitie tegen.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Hardcore christenen lezen de verbasterde bijbel & niet de King James Versie uit 1611.De Katholieke kerk bedwelmt zelf al eeuwen hun volgers met wierook.Als er 1 kalmerend & psychoactief middel wel is is dat wel wierook.Tis trouwens goedkoper dan een wietje uit de shop.:whistle:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maar niet lekkerder dan een wietje uit de shop. :whistle:

En onder elke kerk zit een heeeeeeele grote kelder dus ik snap die gasten ff niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest elmanito

Maar niet lekkerder dan een wietje uit de shop. :whistle:

En onder elke kerk zit een heeeeeeele grote kelder dus ik snap die gasten ff niet.

 

Kan je verzekeren als je goeie kwaliteit hebt dat het zeker wel lekkerder is dan een wietje uit een hedendaagse shop.Dat is een grafkelder onder de kerk & gezien de hoge vochtigheid beetje moeilijk telen ivm schimmel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dat ie eerst zijn pedofielen clubje maar aanpakt ipv zich te bemoeien met de 'blowers'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...