Ras Ganja Don 0 Posted March 18, 2014 Beste farmers, Ik heb een vraag betreft het kweken van cheese buiten. Ik ben zelf een cheese liefhebber maar heb het nog nooit gekweekt. Is cheese net zo als haze en stuk moeilijker te groeien dan een wat normaler soortje als bleuberry of northerlight? En is cheese hoofdzakelijk Indica of Sativa? Bless Quote Share this post Link to post Share on other sites
spacefrog2 48 Posted March 18, 2014 (edited) Hier nog een cheese liefhebber. Cheese is familie van Skunk en het is een hybride d.w.z. het hangt tussen indica en sativa in. Afhankelijk van welke zadenbank je neemt is er nog wat haze doorheen gekruisd. In Nederland zou ik het buiten kweken van Cheese zeker afraden i.v.m. late bloei. Alternatieven zijn: - binnen kweken (meest ideaal) - verduisteren - cheese autoflower neerzetten (bijvoorbeeld deze) In jouw geval zou ik de Delhi Cheese eens proberen en deze eind april te ontkiemen en begin mei buiten zetten in een ruime pot (minimaal 11 liter, 18 of 25 is beter!) Edited March 18, 2014 by spacefrog2 Quote Share this post Link to post Share on other sites