Jesse005wiet 0 Posted September 13, 2013 (edited) Hallo allemaal. Ik wil morgen Space tosti's gaan maken, nu had ik hier een vraag over. Kan ik die wiet gebruiken van de coffieshop, of is het beter om het afal wiet te gebruiken?? en op welke manier kan je je tosti's het beste maken?? En word een tosti ijzer wel heet genoeg, zodat de thc zich hecht aan het vet van de kaas, en je goed stoned zult worden?? Alvast bedankt. Ps sorry voor deze noob vragen, ik ben nieuw in die wiet wereld Edited September 13, 2013 by Jesse005wiet Quote Share this post Link to post Share on other sites
MagicStrain 0 Posted September 13, 2013 ik ben nieuw in die wiet wereld Tijd om je voor te stellen dan,in het daar voor bestemde topic. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Henkie123 0 Posted September 18, 2013 Hallo allemaal. Ik wil morgen Space tosti's gaan maken, nu had ik hier een vraag over. Kan ik die wiet gebruiken van de coffieshop, of is het beter om het afal wiet te gebruiken?? en op welke manier kan je je tosti's het beste maken?? En word een tosti ijzer wel heet genoeg, zodat de thc zich hecht aan het vet van de kaas, en je goed stoned zult worden?? Alvast bedankt. Ps sorry voor deze noob vragen, ik ben nieuw in die wiet wereld Hey, Stel je even voor in het wie is wie forum, volgens mij is dat een gebruik hier . Verder vraag ik me af of wiet wel heel genoeg wordt om op te lossen in een tosti-ijzer. Je zou het denk ik het beste op de kaas kunnen strooien maar het duurt vrij lang om af te breken en op te lossen in de kaas. Dus je zou je tosti's beter in de oven kunnen doen en dan op lage temperatuur heel lang of iets dergelijks. Quote Share this post Link to post Share on other sites
punisher 17 Posted December 7, 2014 Is het gelukt met je tosti's? Zo jah hoe smaakten ze en hoe heb je het gemaakt? Het enigste wat ik tot nu toe heb gemaakt met mijn afval zijn de lekkere muffins die soms te snel naar binnen gingen Greetz Punisher Quote Share this post Link to post Share on other sites
agent orange 720 Posted December 8, 2014 (edited) Wat een onzin... wiet oplossen tussen een tostie ijzer en laten hechten op de kaas... Gewoon een top wiet tussen je tostie tuurlijk smelt die wiet in de kaas... maar verwacht je hier echt "stoned" van te worden..? Edited December 8, 2014 by agent orange Quote Share this post Link to post Share on other sites
S37 181 Posted December 8, 2014 (edited) het beste kun je eerst even je wiet tussen de tostiijzer bakken voor een paar minuten, hierna smelt je kaas in een pannetje (met boter zodat het niet plakt) en smelt hier je gebakken wiet doorheen. doe dit vervolgens op je boterham en dan de tosti apparaat in Edited December 8, 2014 by S37 Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted June 1, 2015 Ik zou een eetlepel boter smelten in de magnetron. die mag niet kokend heet zijn. De wiet fijnhakken en in de boter gooien, dan goed roeren. Smeer de boterhammen helemaal in met de boter, beleggen met kaas Dan in de tosti ijzer niet laten verbranden, en minder wiet eten dan je van plan was te roken. (omdat met eten 30% meer THC word opgenomen dan met roken). Quote Share this post Link to post Share on other sites
MeneerJansen 572 Posted June 4, 2015 men neme : -een zak afvalwiet ( minimaal 15 a 20 gram, maximaal hangt van de pan af , lees rustig verder..) -een grote pan _+ fornuis, een afzuigkap is handig -een appartement/huis WAAR NIET GEKWEEKT WORDT ( dit receot kan stevig stinken) -water -keukenwekker/timer op je gsm - een doorzichtige waterslang van minimaal een meter -olie, ideaal is arachide olie, anders zonnebloemolie of olijfolie (olijfolie is niet ideaal om bij hoge temperatuur op te lossen ,maar is wel het beste als je alle stoffen uit de wiet die nodig zijn voor goede high wil overbrngen op je bloedbaan) eigenlijk is het dus het wietboter recept maar dan olie ipv water vul de pan met water en olie, mengverhouding 50/50, maar laat genoeg ruimte ovoor de wiet over en om te roeren+ extra minimaal 4 cm omdat je de boel gaat koken , met dikke bubbels en al zet vuur aan , zet de boel aan de kook, blijf roeren en hou dat 20 minuten vol. laat dan alles rustig een nachtje staan ( hoe korter koken en hoe korter trekken hoe minder bladgroen in de olie, en hoe lekkerder de smaak, maar te kort en je wordt niet stevig high maak het weer kort warm de volgende dag ( alleen als je een erg koude keuken hebt) zeef het daarna laten staan totdat de lagen zijn gaan scheiden neem de slang , steek die diep in de pan , en zuig eraan , laat het water wegstromen tot je olie eruit ziet komen stop dan met aftappen die olie is ideaal om als ingredient te gebruiken bijvoorbeeld in kaasbrood tostis zou ik gewoon met hash ertussen maken , en na het grillen even in magnetron daarna weer even in de gril mooi dat je daar stoned van wordt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsz van der Kamp 137 Posted June 4, 2015 In Cambodia gooien ze het gewoon op de pizza en dat werkt daar al heel lang goed. In dit geval dus geen gekloot met boter. Sorry Jansen, maar gewoon je wiet fijnmalen en tussen je tosti mikken. Weeg je porties wel af, zodat je weet wat de ideale dosering is. https://www.youtube.com/watch?v=NB9ZCFETy2s topic is twee jaar oud .... Quote Share this post Link to post Share on other sites