Ga naar inhoudLatest Topics


Sannie

12X Amnesia Lemonator 3X Candy Kush, Dr150, 1000W

Posted by fitnessfreakk2 - Vandaag , 12:56 -


Kweekverslag

Setup

 • DR150 R3.0 (150x150x235)
 • 1500 m3 afzuiger
 • 500 m3 inblaas
 • 2000 m3 filter (staat op de grond ivm gewicht)
 • SMS com Twincontroller
 • Solis Tek Matrix dimbaar 1000w
 • Clonex Root Riot cubes
 • 2x zwenkventilator
 • Dutch Pro (A+B, Take Root, Explode, Bladvoeding)
 • Ph -
 • PH +EC meter
 • Light Mix aarde
 • 18 zaden (15x Amesia Lemonator, 3x Candy Kush) waarna een selectie volgt.
 • 15x 18L potten
Beste vrienden,

hier volgt een kweekverslag van de bovenstaande setup; hopelijk kunnen de experts op dit forum mij tussentijds wat tips & tricks geven/bijleren, zodat het eindresultaat dan ook de moeite waard is te delen hier op hét forum B).

In de loop van de week zullen er een aantal foto's volgen, waarna ik de aftrap zal aankondigen :tu
Eerst zal ik de zaadjes succesvol moeten ontkiemen met de Root Riot Cubes van Clonex in een propagator (met verwarmde bodem) en nadat deze ontkiemt zijn een selectie toepassen op de winnaars. :showoff:

Wordt vervolgd----> Launch Full Topic

Vakkie's Hoerenkast

Posted by growlev - Vandaag , 12:40 -


Hallo hoerejagers :likken:

Ik zal hier regelmatig wat foto's droppen van de sletjes in mij kast :dribble:

Geposte afbeelding


Tot snel :wave: Launch Full Topic

De Avonturen Van Cave Dave En Zijn Discolamp.......

Posted by cavedave - Vandaag , 12:37 -


Nieuwe ronde, nieuwe kansen........

Vanaf nu ga ik al mijn kweekjes in dit topic plaatsen. Dat is wel net zo handig....

Ik was eigenlijk van plan geen verslag te maken van deze ronde maar omdat het gewoon handig is de vorderingen van de plantjes bij te houden toch maar besloten om in ieder geval de belangrijke ontwikkelingen hier te plaatsen.
Ik kan me voorstellen dat de belangstelling in mijn kweekjes begint af te nemen maar voor de liefhebbers en natuurlijk mijzelf doe ik dit met het grootste plezier. Dus mocht je me (weer) willen volgen ben je van harte welkom en schroom niet je kritiek en verbeterpunten te melden.
Natuurlijk hoop ik in geval van problemen weer te kunnen profiteren van de hier aanwezige kennis.

Genoeg gezever....... Here we go!

9 mei is dag 1.
Ontkiemd zijn 3x Super Skunk auto van Sensi Seeds en 1x White Haze auto van White Label. Hoewel ze bij de smartshop iets goedkoper waren gaat mijn voorkeur uit naar rechtstreeks bij de breeder te bestellen. Twee dagen na bestelllen had ik de zaadjes binnen, degelijk verpakt. Het ontkiemen duurde een stuk langer dan dat ik gewend was maar na 6 dagen kwam de eerste boven (White Haze) en de rest volgde in de 2 dagen erna. De plantjes hebben de couveuse inmiddels verlaten en staan nu onder de lamp. Lichtschema 20/4

De advertentie:

Gefeminiseerde Super Skunk Automatic van Sensi Seeds is in een aantal stappen nauwkeurig opnieuw samengesteld uit Skunk #1 en een zorgvuldig geselecteerde Afghaanse hasjplant (de oorspronkelijke ouderplant van de soort) en een van onze best presterende zelfbloeiende hybriden. Het resultaat is een soort die de kwaliteiten waarmee Super Skunk zo beroemd en geliefd geworden is, heeft behouden, maar waaraan de onmiskenbare voordelen van een geheel vrouwelijk, zelfbloeiend gewas zijn toegevoegd! Super Skunk Automatic produceert heerlijke, vette, geurige toppen, die wemelen van de enorme kelken waar de hars bijna van afdruipt!

Alle genot van het kweken van topkwaliteit Haze, maar met veel minder werk! White Haze Automatic is een gefeminiseerde hybride van zelfbloeiende Cannabis ruderalis en een topexemplaar van onze Cannabis Cup-winnende White Haze-soort, die zorgvuldig is geselecteerd op stevigheid en potentie.

4x 11 liter potten staan klaar om de kleintjes definitief op te vangen. Ik laat de zaaiplugjes iets of wat droogtrekken om het overpotten te vergemakkelijken. Ik gebruik nu voor de 2e keer de biologische tuinaarde van de Appie omdat ie de vorige keer goed is bevallen. In 1 van de zakken zat aarde die behoorlijk beschimmeld was dus het bodemleven krijg je er gratis bij. Ik geloof niet dat dat erg is, misschien zelfs wel goed.

En de pica's
Geposte afbeelding

Rechtsonder is de White Haze en is behoorlijk gestrekt maar dat komt wel goed bij het overpotten.
Geposte afbeelding

Met sneakers kom je er niet in! Vergeet je de portier niet bij het verlaten van de disco?
Geposte afbeelding

Tot de volgende maar weer....... Launch Full Topic

Collie('s) Weed Is What We Need.

Posted by collie-weed - Vandaag , 11:35 -


Welkom,

Hier in dit topic laat ik zien wat ik aan het ver-edelen ben momenteel,zowel autoflower soorten als 'gewone' foto-sensitieve soorten.

De start begint met deze zaadjes:
Geposte afbeelding
De reguliere F-1 kruising van Crimson Fart(4 stuks),samen met Fem. Chemdawg van humboldt seeds(6 stuks)
Van de F-1 kruising hoop ik op 1 vrouw,die fem stuif mag ontvangen van een chemdawg manwijf.
Zo houd ik mijn Chemdawg de eerste keer een beetje puur,en tegelijkertijd een cross met 1 plant.

De eerste veggie fase is onder 150 watt T-neon,en de zaden worden afgerijpt onder 2x 150W t-neon.
Ik zal 4 Chemdawg normaal laten afbloeien in mijn hps tent,dan weet ik gelijk wat voor vlees ik in de kuip heb.
De kruising maak ik voor mijn grote vriend Crimson Fart,die ze teruggestuurd krijgt als ik er klaar mee ben. ;)Ook heb ik een Dwerg-type autoflower in het DP90 LED tentje,zij vertoont de juiste eigenschappen(yes!) en is behandeld met zilver.
De stuif ontvangende vrouwen staan buiten en moeten hun paars gaan laten zien voor ze mogen paren.
Bij deze soort is paars een must,maar daarover later meer.

:wave: Launch Full Topic

Internodes & Verpotten

Posted by kenjekenny - Vandaag , 11:00 -


Goedendag allen,

Een kweekverslag zou een perfecte plek zijn voor de verschillende vragen die bij mij opkomen maar aangezien niemand zit te wachten op een kweekverslag over 2 plantjes van een beginneling, doe ik het even zo :)

Een zoektocht naar korte internodes brengt mij op een aantal artikelen en forums waar besproken word waarom deze wenselijk/gunstig zijn. Ik snap de gedachtegang erachter maar twijfel toch of ze in mijn geval TE kort zijn...

De dames zijn 14 dagen en maar 5 cm hoog maar hebben welgeteld al 3-4 nodes!
Geposte afbeelding

Geposte afbeelding

Geposte afbeelding

Geposte afbeelding

De lamp heeft in eerste instantie op zo 30-40 cm afstand gehangen en sinds een dag of 3 op 50-60cm afstand. Komt dit bij de overgang naar bloei nog goed met de groeispurt? (strain = girlscoutcookies 50/50 indica/sativa) of moet ik de lamp wat hoger hangen om de strek/groei te bevorderen?

En wat het verpotten betreft; plan was oorspronkelijk om de stekpluggen direct in 11L smartpots te zetten maar omdat ik bang was om weer beginnersfouten te maken, heb ik ze eerst naar de kleine potjes overgezet.

Als ik over verpotten ga lezen/googelen is de regel over het algemeen; zie je wortels onder uit je pot komen, kan je verpotten.
Ik zag echter binnen 1,5 dag nadat ik de plug in de potjes heb gezet al wortels van onderen maar het lijkt me sterk dat de wortels al een goede kluit hebben kunnen vormen... inmiddels staan ze bijna een week in de kleine potjes maar geen idee wanneer ze nou echt over moeten :X Launch Full Topic